XFXForce (22-01-25)
این همه برتری که کواکسیا داره رو به خاطر 100 ترابایت عمر نوشتاری بیشتر لکسار فکر نکنم ارزش داشته باشه نخریم. چون 400 ترابایت با فرض اینکه روزی 100 گیگ هم روش نوشته بشه 11 سال عمر می کنه حتی بیشتر و توی این 11 سال ویژگی های دیگه کواکسیا بیشتر به کار میاد تا 100 ترابایت عمر نوشتاری بیشترشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
XFXForce (22-01-25)
چن تا برتری داره، در کنارش چن تا هم ضعف داره،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صرفا بحثش عمر نوشتاری نیست.
در ضمن بسته به قیمت هم در نظر میگیرم، اگه بخوام اون اکسریا که گفتید رو بگیرم خب فقط کمی روش بذارم مدل جی 3 پلاسش رو میگیرم که خیلی سریعتر و بهتر میشه.
To improve is to change. To perfect is to change often
Speed Racer (21-01-25)
|
برادر ناراحتی نداره که حالا یکی گفت البته این حسی هستش که از نوشتار شما دریافت کردم. این جن4 هست مادربورد من تا جن 3 پشتیبانی میکنه یه همچین چیزی فکر کردم حالا مهم نیست، مدیر فرمودن یکی از دلایل قیمته اگر من درست متوجه شده باشم البته، در سایت (چیزی کالا) قیمت هر دو مدل تقریبا یکیه، جسارتا بنده روشن نشدم شما با مدل کیوکسیا موافق هستید و جناب XFXForce هم با لکسار اگر یک جمع بندی کنیم خیلی عالیه بازم ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
XFXForce (22-01-25)
البته مدلی که دوستمون گفتن جن 3 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونی که شما میگید پلاس g3 هست که جن 4عه.
و همچنین اینا بک وارد کامپتیبل هستن یعنی جن 4 روی جن 3 کار میکنه و جن 3 روی جن 2 و ...
پس مشکلی نیست.
اگر قیمتشون یکسان هست خب کیوکسیا رو بگیرید. (چون تو بازار حدود 500 تومن اختلاف قیمتشون بود من گفتم)
اما اگر هم قیمت باشن چرا کیوکسیا با اینکه عمر نوشتاریش و سرعت نوشتن ترتیبیش کمتره بهتره،
چون سرعت خوندن ترتیبی و خوندن/نوشتن رندومش بالاتره و همچنین این مدل دارای کش دی رم هست.
البته دقت کنید با حدود 150 تومن بیشتر میتونید همون مدل پلاس جی 3 که جن 4 هست و سرعتش 5.5 گیگ رو بخرید.
فعلا رو این سیستم همون 3.5 گیگ رو میده، اما تو آینده اگه عوض کردید خب اس اس دی سریعتری خواهید داشت.
و البته از نظرگارانتی لکسار گارانتی 24 ماهه ام آی تی و 36 ماهه آواژنگ داره.
اما کیوکسیا 50 ماهه ماتریس
mehdihai (23-01-25), Speed Racer (22-01-25)
تشکر یک سوال در مورد گارانتی دارم امیدوارم جواب بدید متاسفانه چیزی در توضیحات محصول در سایت ها ذکر نمیشه و خیلی مهم است باقی مانده زمان گارانتی است، به عنوان مثال از این 50 ماه گارانتی این قطعه چقدر باقی مانده؟ شرکت برچسب گارانتی رو روی محصول میزنه مثلا در تاریخ 1403/5 شما این محصول رو در تاریخ 1405/5 میخرید عملا 24 ماه از گارانتی رفته. و اینکه به نظر شما گارانتی ماتریس خوب نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mehdihai در تاریخ 22-01-25 انجام شده است
سلام مجدد تصمیم گرفتم همین مدل EXCERIA PLUS G3 M.2 رو بگیرم یه سوال داشتم کار کردن درست این قطعه ربطی به پردازنده سیستم که نداره داره؟ این مطلب رو یه جا خوندم نوشته بود به عنوان مثال اگر در برخی از مادربردهای نسل ۱۱ اینتل پردازنده نسل ۱۰ نصب باشه، احتمال داره که مادربرد سوییچ خودکار M.2 نداشته باشه و کانکتور M.2 اصلی غیر فعال شده باشه یه همچین چیزایی ممکنه رخ بده؟
آخرین ویرایش توسط mehdihai در تاریخ 24-01-25 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ماتریس گارانتی خوبیه.
در مورد مدت مانده از گارانتی متاسفانه این مشکل از قدیم الایام بوده دیگه.
و بسته به شانس خریدار داره که اون قطعه چقد تو انبار یا خود مغازه فروشگاه مونده باشه و از گارانتیش گذشته باشه.
و اینکه فروشنده ها هم سعی میکنن قطعاتی که قدیمی ترن رو اول بفروشن (که بیشتر از این از گارانتیش کم نشه دیگه) برای مثال اگه از یک مدل جنس هم خرید یک سال پیش باشه هم خرید 6 ماه پیش اول یک سال مانده ها رو میفروشن
مخصوصا تو خرید اینترنتی، چون تو خرید حضوری خب بعضیا چک میکنن،
بنده به شخصه خودم هر کسی ازم چیزی میخره چون از خود وارد کننده ها مستفیم میگیرم با بیشترین مدت گارانتیش رو میدم (البته خود گارانتی کننده ها هم هر چن وقت یکبار (مثلا سه ماه یک بار) گارانتی رو میزنن،
و ممکنه تو انبارشون هم اونایی که دستشون مونده و جزو فروش به فروشگاه ها نبوده تاریخشون ازش مدتی گذشته باشه.
اما خب مدت زمان گذشتنش خیلی کمتره، معمولا تا سه ماه بعدش که دوباره گارانتی ها رو میزنن اون جنس نمی مونه ازش که بخواد بیشتر بگذره (اما تو مغازه ها ممکنه ماه ها و بعضی اوقات حتی دیده شده سالها بمونه)
mehdihai (24-01-25)
انتخاب عالی هست، آینده نگرانه، درسته فعلا سیستمتون جن 4 ساپورت نمیکنه اما هم اینکه ماکسیمم پهنای باند جن 3 رو بهتون میده (در حالیکه تو اس اس دی های جن 3 کلی مدل هست که کند تر از ماکسیمم سرعت (3500 مگ برای جن 3) رو میدن (مثلا اکسریا g2 سرعت خوندن 2100 و نوشتن 1700 میده (تازه تو ظرفیت 1 ترا ، وگرنه تو 512 و 256 که از اینم کمتره)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل جی 3 پلاس اما 3500 رو میده، بعدا هم جن 4 بگیرید تا 5500 رو میده (هرچند تو تست های شخصی که گرفتم سرعت بالاتر داده و تا نزدیک 5700 مگ هم ازش گرفتم!
و دی رم کش هم نداره (که بگیم به خاطر اون بوده)
اما هاست مموری بافر داره ، چهار چیپ هم هست، یعنی کواد نند (خیلی تو طول عمر نوشتاری (تو حالت واقعی نه صرفا اعدادی که سازنده ها اعلام میکنن (اکثر اس اس دی هایی که میرن گارانتی خیلی مونده که عمر نوشتاریشون تموم شه و قبلش خراب شدن،
مثلا ای دیتا سری سورد فیش و فالکونش (تولیدات 2 سال اولش با کیفیت بودن اما چن سال بعدیش افت کردن) اونقد خرابیشون زیاد شد که اول خود آونگ دیگه از آوردنشون دست کشید اونقد که میرفتن برای تعویض (خود بنده فک کنم بالای ده مورد صرفا سورد فیش بردم برا تعویض)
تا اینکه ای دیتا دیگه سری لجند رو معرفی کرد (خوبی گارانتی های خوب اینجا معلوم میشه، برای مثال از وقتی که لجند ها اومدن به جای سورد فیش مدل لجند 740 دادن درحالیکه که معادلش لجند 700 میشه که 3 رده پایین تره، یعنی نه تنها تعویض کردن (و کلا عمر نوشتاری هر چی رو قبلی کم شده بود این ور دوباره نو شد دیگه
و نه تنها دوباره 5 سال گارانتی از اول محاسبه شد (برخلاف خیلی گارانتیا که میان مدت مانده از قبلی رو از گارانتی قطعه تعویض شده کم میکنن آونگ اینکارو تا حالا حداقل برای بنده که سالهاست باهاشون کار کردم انجام نداده و نشنیدم هم کسی بگه این کارو کردن،
بلکه سه مدل بالاتر هم دادن (اصولی باید اگه فالکون بود 740 میدادن (که اون رو 750 به جاش میدن) و برا سورد فیش لجند 700
از اون ور مثلا اس اس دی های ساخت مایکرون (چه مدل oemش که به همین اسمه چه سری consumerش که با برند کروشیال عرضه میشه) یا سامسونگ جزو مدل های با کمترین خرابی هستن.
و اس اس دی هایی مثل BX500 ساتاش (منظورم نسل اولش هست که سرعتی که میداد حدود 350 مگ رید و 300 مگ رایت بود ، چون مدل جدیدش سریع شده و 510 مگ رید و 500 مگ رایت میده، جزو ساتاهای کند حساب میشد)اما تا به حال حتی یک مورد هم بنده خرابی و مرجوعی و گارانتی براش نداشتم
همچنین تو سمت NVME ش هم مدل P2 ش که جزو جن 3 های کند محسوب میشه (اما تا پیارسال ارزش خرید بسیار بالایی داشت چون قیمتش عالی بود،یادمه 5 سال پیش با 1.880.000 تومن یک 1 ترابایتیش رو گرفتم با گارانتی اصلی برای اینکه بدونید چقد قیمتش مناسب بوده اون زمان
سامسونگ 970 مدل 256 گیگش اون موقع 2 میلیون بود و 970 اوو پلاس و 980 که کمی بعد اومدن 2.500
همچنین مایکرون قابلیتی داشت که هیچ شرکت دیگه ای نداشت، برای مثال همین P2 (مدل جدیدش P3 هست) دی رم لس هست و کش دی رم نداره (که با توجه به قیمتش انتظاری هم نمیره، اما هاست مموری بافر داره.
حالا مقدار این کش بافر تو مدل های مختلف بین 64 مگ تا نهایت 512 مگ فرق میکنه که از رم خود سیستم اگه آزاد باشه کش کنن.
اما کروشیال وقتی قابلیت ممنتوم کش فعال شه تا 4 گیگابایت (رو سیستمای با رم 16 گیگ تا 4 و تو 8 گیگ هم تا 2 گیگ) کش میکنه
و خودش که سرعت رید 2400 و رایت 1800 مگی داشت
وقتی با 16 گیگ رم 3600 مدل DDR4 تست کردم سرعت 8 گیگ رید و 7.5 گیگ رایت تا 4 گیگ جا به جایی میداد!
و با سیستم DDR5 7000 هم سرعت رید 13 گیگ و رایت 12.5 گیگ!!!
اما از معایب اس اس دی های ساخت شرکت هایی مثل سامسونگ میشه هم به قیمت بالاشون اشاره کرد، هم اینکه تا 1 ترابایت دیگه تک نند شدن،
که تو سری جدید حتی 2 ترابایتشون هم تک نند میشه! یعنی یک چیپ نند با ظرفیت 1 یا 2 ترابایت! که اگه بسوره کل اس اس دی خراب میشه.
و اگر هم دی رم کش داشته باشن باز یک چیپ هست مثلا یک دونه یک گیگ یا دو گیگ
اما سمت لکسار یا کیوکسیا و ام اس آی اینا شما 4 تا 256 گیگی با 512 (بسته به 1 یا 2 ترا بودن) رو برد میبینی
که اگه یکیشون هم خراب شه باز 768 گیگ یا 1.5 ترا (باز بسته به ظرفیتش) سالم میمونه، و باز دومی خراب شد، 512 گیگ یا 1 ترا
بماند که مولتی نند بودن سرعت رو هم اضافه میکنه.
برای مثال مک بوک پرو های با پردازنده اپل M1 و M2 اس اس دیشون ثابت بود (پردازنده مرکزی و گرافیکی اینا بهتر و قویتر شده بود مشخصا) یعنی از یک برند، یک ترابایتی مدل یکسان
اما تو تست ها مدل قدیمی تر یعنی M1 یک گیگابایت سرعت بیشتری میداد (مدل M1 سرعت 3.500 میداد اما مدل جدیدتر M.2 سرعت 2500)
که تک ریور ها و تک تیوبر ها به سراغ اس اس دی رفتن دیدن تنها تغییر اینه که تو مدل قدیمی از دو چیپ 512 گیگ استفاده شده بوده اما جدیده یک چیپ 1 ترا!
و با تعویضشون مطمن تر هم شدن، یعنی دو چیپه رو M2 انداختن 3.500 رو گرفتن. یعنی میتونه خیلی مهم باشه این داستان
و دی رم کششون هم دوال چنله، یعنی 1 گیگ رو میان دو تا 512 مگ یا 2 گیگ رو 2 تا 1 گیگ کار میکنن! که واقعا موثره تو سرعت کش (همونطور که تو سیستم رم دوال چنل مهمه)
در مورد ربطش به پردازنده، چرا دیگه مربوطن،
تا نسل10 اینتل پردازنده هاش کلا 16 تا LANE برا PCI-E داشتن که همش میرفت برای کارت گرافیک تو اسلات x16 اولی که جن 3 هم بودن (نسل های قدیمی تر جن 2)
اما بعدش که شد 20 LANE تو نسل 11 شد جن 4
یعنی 16 تا برا گرافیک و 4 تا برای اس اس دی که اسلات اول نصب میشه که مستقیم از پردازنده LANE میگیرن (بقیه از طریق چیپست میگیرن که تاخیر خیلی بیشتری خواهند داشت. برا همین خیلی مهمه که گرافیک تو اسلات X16 اول و اس اس دی اصلی تو ام.2 اول (البته تو مادربرهای خاص ممکنه فرق کنه اما نادر هستن ، که تو دفترچه ش میتونید پیدا کنید یا مشخصاتش تو سایت)
از نسل 12 تا 14 هم 20 تاش شد 16 تا جن5 و 4 تای باقی مونده جن 4
نسل جدید سری 200 هم شده 24 تا LANE که 20 تا جن 5 هست (یعنی گرافیک + یک اس اس دی) و 4 تاش جن 4 (یعنی دو تا اس اس دی میتونن مستقیم از پردازنده LANE بگیرن)
پس پردازنده مهمه و اگه نسل 10 باشه ولو مادربرد های سری 500 مثل Z590 یا B560 جن 4 ساپورت باشه، چون پردازنده های نسل 10 همه LANE هاشون جن 3 هست و خود چیپ ست های سری 400 و 500 هم جن 4 ندارن برا LANE ، در نتیجه اگه گرافیک یا اس اس دی جن 4 بندازید، جن 3 کار خواهد کرد.
اما اون اسلات اول که برا اس اس دی هست و از پردازنده LANE میگیره غیر فعال میشه اگه نسل 10 باشه (چرا که اون 4 تا LANE رو نداره پردازنده که بده)
دلیلش اینه، اما همین که نسل 11ی کنید اگر برد جن 4 ساپورت داشته باشید هم اسلات اولی فعال میشه هم اون و اسلات گرافیک جن 4 کار خواهند کرد
اما خب کسی که بخواد سیستم بگیره که سراغ اون نسل ها اصلا نمیره، اگه هم کسی داشته باشه میتونه یا اس اس دی رو توی ام.2 دوم بندازه (مگه اینکه برد پایین رده تک ام.2 داشته باشه که در اون صورت احتمال خیلی زیاد به جز سی پی یو به چیپ ست هم مدار کشیده شده (یعنی پردازنده نسل 10 هم باشه چون هم به سی پی یو (که تو نسل 10 نداره) هم به چیپست سازنده برد مدار کشیده میتونه از چیپ ست بگیره)
یا اینکه پردازنده نسل 10 ش رو بفروشه و جاش 11 بگیره
از قضا تو نسل 10 مدل I9ش از I9 نسل 11 سریعتره، دو هسته و چهار رشته بیشتر هم داره (10 هسته ای 20 رشته ای هست 10900، در حالیکه 11900 میشه 8 هسته ای 16 رشته ای)
و تو نسل 11 اصلا 11900 عادی یا K ارزش خرید ندارن، چون 11700K دقیقا همون 11900K هست فقط با فرکانس پایین تر که اگه مادربرد Z مدل های پایین رده ش رو هم بگیرید خیلی آسون میتونید تا حد سرعت 11900K رو بهش بدید (و چن میلیون اختلافش رو صرفه جویی کنید)
|
درست میفرمایید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به جز ادمین های کل سایت که بر هر دو بخش نظارت دارن.
وب سایت و انجمن دو قسمت مجزا میشن.
مقالات وب سایت رو دقت کرده باشید نوبسنده های متفاوتی مینویسن (که حتی نوع نگارش، سطح مطالب (از نظر میزان حرفه ای یا ابتدایی بودن) و .. فرق میکنه توشون حتی
ما نظارت میکنیم.
اتفاقا همون مقاله اس اس دی بنده گفتم بهشون PNY و لکسار متفرقه نیستن، که PNY رو نه تنها برداشتن بلکه ازش مدل پیشنهادی هم دادن.
اما لکسار رو یادشون رفته که بهشون یادآوری میکنم.
تو باقی مطالب هم تا جایی که زمان باشه بنده شخصا هم نظارت میکنم و اشکالات رو میگم.
اما یک بخش دیگه ش هم هست که خب یه جورایی سلیقه ای و بسته به برداشت هر فرد هست.
برای مثال راهنمای خرید سیستم، خب بنده اگه اون لیست رو بنویسم حدودا 60 درصد متفاوت خواهند بود سیستم ها
و از نظر بنده بهتر (تا یک بخشش رو که حتی با سلیقه و برداشت متفاوت هم نمیشه نقضش کرد چون برا مثال سیستمی که 250 گیگ اس اس دی و 1 ترا هارد داره، بنده با هزینه کمترش کلا یک ترا اس اس دی NVME نوشتم که خب بهتر بودنش بر همه مشخصه)
یا مثلا حتی تو گرون ترین سیستم (بنده منظورم آخرین باری هست که چک کردم ، چون هی به روز میشن دیگه) کلا 512 گیگ اس اس دی بود یه زمانی (برا سیستم 150-200 میلیونی!) فک کنم الان کردن 1 ترا،
درحالیکه خود بنده برا کسایی که تو این رنج بودجه خرید میکنن (حتی کسایی که 100به بالا هزینه میکنن) حتما حداقل 2 ترا اس اس دی رو میذارم (برای 200 تومنی هم 4 ترا، مگه اینکه کاربری فرد جوری باشه که 2 ترا براش کافی باشه مثلا)
یا کاربری آرشیو داشته باشه و فضای زیاد که هارد 8 یا 10 ترا بذارم، چون دیگه با قیمت های فعالی خرید هاردای ظرفیت پایین مثل 1 و 2 ترا اینا اصلا اررزش نداره.
چون میشه با همون پول اس اس دی خرید.
فقط تو ظرفیت های بالا هست که هنوز هارد ارزش خرید داره که فعلا از 8 ترا به بالا هست
بنده تاجایی که وقت اجازه بده چک میکنم و به نویسنده ها ایرادات رو میگم اما خب دفتر ما تو اصفهانه، بنده تهران هستم. در نتیجه نمیتونم اینکارو ریل تایم انجام بدم، بلکه باید از طریق پیام دادن باشه
حالا بعضی وقتا ترتیب اثر دادن بهشون طول کشیده
بعضی وقتا بنده وقت نکردم یه سری مقالات رو چک کنم.
ادمین های دیگه هم بسیار سرشون شلوغ هست، چه شهریار و مهراد عزیز که ادمین کل هستن (ما سه نفر با هم این سایت رو 2006 ایجاد کردیم)
چه سمت انجمن که بهادر عزیز هستن و به دلیل مشغله خیلی کمتر از محضرشون استفاده میکنیم.
و البته که خب کارمون داوطلبانه هست. یعنی بابت انجمن هیچکدومون ریالی درآمد نداریم و ما هم مثل شما ، فرقی نمیکنیم،
برخی اوقات هم شده که بحث اختلاف نظر مثلا بوده، برای مثال جناب خبات کریمی فرد مطلعی هستن، بنده تو یک سری مقالات با ایشون اختلاف نظر دارم.
اما خب چون ایشون نویسنده مقاله بودن نظر خودشون میمونه دیگه.
حالا اگر وقت کنم بنده هم احتمالا شروع به مقاله نویسی هم بکنم.
mehdihai (28-01-25), SajjadKhati (24-01-25)
سلام آقا امیر حسین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه مقاله مینویسید ، لطفا انتقادهایی را که اسناد رسمی داره هم گوش کنید .
استراتژی بستنِ سیستم و نگاه کلی به سخت افزار در ایران بخاطر دید اشتباه کوچه بازاری ، غلط هست .
نه در این سایت ، بلکه در همه جا دیدم که این طوری هست که مثلا فلان مدل کارت گرافیک را میخوان توصیه کنن ، با فلان مدل از cpu ی خاص توصیه میکنن! (حتی گاها در مقالات انگلیسی) .
اما از دید برنامه نویسی ، اصلا این طور نیست . سخت افزار که خودش تولید کننده ی دستور نیست که بخواد از پیش خودش ، سخت افزار دیگه را مشخص کنه . یعنی این طور نیست که یه نرم افزار (در واقع یه نخ از پروسه) ، یه دستوری را برای اجرا به cpu میده ، حالا cpu هم هم 5 تا دستور دیگه بهش اضافه کنه بگه این از طرف منِ cpu ، بنابراین باید سخت افزار را از چیزی که میخواستی ، قویتر ببندی و منِ cpu هم در تعیین سخت افزار ، نقش دارم!
اینکه cpu و بقیه ی سخت افزارها ، چه کار کنن را فقط نرم افزار بهشون میگه .
وقتی این طوره ، دیگه هیچ معنایی نداره که میگن فلان cpu با فلان کارت گرافیک بهتره بسته بشه! یعنی گفتن این جمله ، بصورت مبنایی مشکل داره .
در واقع این ، نرم افزار هست که مشخص میکنه که چه نیازمندی های سخت افزاری وجود داره (که توی سایت های رسمی شون مینویسن که البته معمولا نیازمندی های حداقلی یا نهایتا توصیه شده هست) .
واسه ی همینه که حداقل ، سال ها قبل که حدودی مقالات شون را میخوندم ، برای معرفی خرید سیستم ، ژانر نرم افزار را معرفی میکردن (مثلا میگفتن این سیستم برای تولید محتوا) نه اینکه نرم افزار خاص را معرفی کنن .
تازه با این پیشرفت های نرم افزاری ، باید نه تنها برای یه نرم افزار خاص ، بلکه برای فلان پلاگین خاص اش ، نیازمندی های سخت افزار ، تغییر کنه .
بارها هم دیده شده که بخاطر اینکه شاید روال کلی فرضا همون بازی ها را هم نمیدونن چجوری انجام میشه (یعنی شاید ندونن cpu و گرافیک در چه زمانی در بازی ، کجا و چطور استفاده میشه) ، سیستم های غیر هدفمند با هزینه ی گزاف ارائه میدن .
فرضا بازی های 4K (در تنظیمات ultra) به دلیل پردازش گرافیکی بسیار بالاتر ، حالا برای cpu هست که گلوگاه ایجاد میشه و بنابراین cpu را در این موارد هر چقدر هم بالا بگیرن (که میگیرن) ، عملا تاثیر بسیار بسیار اندکی داره و هدر دادن بودجه هست .
این رو بارها به نویسنده های سایت گفتم که هیچ کس این فرهنگ را جا ننداخت .
XFXForce (24-01-25)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks