گارانتی آواژنگ هست . تا چند روز پیش موجود بود . فکر کنم تا هفته نهایت 15 روز دیگه باز موجود بشه .
CRUCIAL 120 گیگ اش موجوده؟ تو سایتا نگا کردم موجود نبود!
گارانتی اش چیه؟
من حداکثر تا 300 میتونم
SajjadKhati (22-05-15)
|
ممنون
قیمت اش چقد بود با اینکه کنترلرش چی بود؟
چون کنترلر Adata XPG SX900 64GB سندفورس بود که نمیدونم بخاطر کنترلرش هه یا حجم شه یا چیه که سرعت اش کم هه
اوستا آواژنگ نمیگه که کی موجود میشه؟
SajjadKhati (22-05-15)
قیمت چی وسوسه انگیزه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Samsung 850 EVO 120GB قیمتش 275 تومنه با گارانتی ای که کلا باید بی خیالش بشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (گارانتی یه شرکت ناشناخته)
قیمت کروشال منظورم بود که چقده با کنترلرش؟
راستی Intel 530 Series 120GB چطوره با کنترلر SandForce SF-2200 با قیمت 290 ؟
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 22-05-15 انجام شده است
اوستا امید کروشال 128GB M550 انگار سرعتش 350 مگ هه که اینجا رو نگاه :
Crucial M550 Review: 128GB, 256GB, 512GB and 1TB Models Tested
بد پایین ترش نوشته 550 مگ
من که کلا گیج شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 22-05-15 انجام شده است
کروشیال m550 کنترلرش از نوع مارول 88S9189 هست که به نظر من در سرعت خواندن و نوشتن از سندفورس بهتره.قیمت 120 گیگش هم حدود 300 تومان بود.که البته الان نمیدونم تو بازار موجود هست و اصلا گارانتی چه شرکتی هست؟250 گیگش که گارانتی آواژنگ هست.اما کلا نظر من هم سامسونگ evo 850 هستش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط david-ebi در تاریخ 22-05-15 انجام شده است
AMD>INTEL (22-05-15), SajjadKhati (22-05-15)
همه SSD ها یک سرعت اسمی دارند و یک سرعت واقعی . البته همیشه 350 نیست گاهی به مجدوده 400 هم میرسه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (22-05-15)
|
آریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کنترلر Marvell 88SS9189 رو داره
چرا سامسونگ؟ خوب خوبی های کروشال رو که خودت گفتی!! ضمن اینکه من از سامسونگ فقط بخاطر گارانتی نامعلوم اش میترسم
کنترلرش Marvell 88SS9189برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و چیپ ها Micron 64/128Gbit 20nm MLC که عالی هستند
SajjadKhati (22-05-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks