1- همونطور که گفتم مدل با گارانتی اصلیش مثل سازگار ارقام هست که خیلی گرونه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل گارانتی شرکتیش خیلی ارزون تره اما اکثرا دست دومن
مدل بدون گارانتی اما واقعا نو از همه ارزون تر و با ارزش خرید بالاتر و تقریبا هم قیمت سری بنفش و آبی و ارزونتر از سری قرمز (با گارانتی اصلی) هست
اما هر کسی امکان تهیه ش رو نداره.
ولی من برای خودم، دوستان ، آشنایان و مشتریای خودم اوکی میکنم و به جای خرید سری آبی یا بنفش بهشون سری گلد یا اولترا استار یا اگزوس میدم با هر ظرفیتی که بخوان
البته الان دیگه 8 کمترینش هست و همون 8 هم کم کم جمع میشه و10 میشه حداقل ، ماکسیمم هم فعلا 22 هست.
2- اس اس دی های سامسونگ از قدیم با گارانتی 2 ساله ام آی تی میومدن
بعدا شرکت های معتبر و متفرقه دیگه ای هم دست به وارداتش زدن.
مثلا الماس هموطور که شروع کرده به وارد کردن تمام برندها بدون رعایت حق بقیه و داشتن حق امتیاز یا انحصارشون که کارش در تضاد با قانون هم هست اما خب به دلیل پول زیاد و قدرت زیاد کسی نمیتونه بهش گیر بده.
و الان تقریبا هر برندی بخواد دیگه الماس یا آورده از قبل یا میاره، اصلا هم مهم نیست براش که مثلا اون برند رو 20 ساله داره شرکت دیگه ای وارد میکنه و اون بوده که جا انداختدتش توی بازار ایران و حق نداره یه شرکت دیگه شب بخوابه صبح پاشه بره اون رو وارد کنه
و مشتری های اونی که کلی زحمت کشیده رو بر بزنه
که البته در آخر شکست میخوره، همین الانش به خاطر چن برابر شدن قطعات اما ثابت بودن بخش های خدمات نارضایتی ارش چندین برابر شده چون محبورا تا جایی که میتونن به هر بهانه از دادن خدمات و گاارنتی شونه خالی کنن.
خود من دو تا جنس کاملا نو و آکبد از الماس گرفتم (که تازه همکار هستم و میتونم مستقیم ازشون خرید کنم) اما جنس خراب فرستادن (با وجود آکبند بودن)
گارانتیش هم دقیقا از دیروز تاریخ خریدش شروع شده بود تا سه سال
بعد دادن به گارانتی یه زرنگ بازی که دارن برخلاف خیلی از گارانتی های دیگه که فرد تحویل گیرنده ظاهرش رو بررسی میکنه و در صورت سلامت میزنه شامل گارانتی ، اینجا فرد جلویی یه چک سریع میکنه اما مینویسه گارانتی فقط در صورت تایید بخش فنی شامل میشود!
که بخش فنی اصلا در دسترس نیست برای صحبت (هرچند من چون میشناسمش میتونم باهاش حصوری هم حرف بزنم)
اما متاسفانه به جای تعویض که وظیفه شون هم بوده چون جنس آکبدن خراب فرستادن و هم اینکه توی سه ماه اول گارانتی باید بدون چون و چرا تعویض کنن، اما متاسفانه تعمیرکارشون خواست برد رو تعمیر کنه
که برد ها هم از سری استریک اف ایسوس بودن که برد گرونی هست.
و با وجود اینکه خودم بهش گفته بودم حدس من مدار تغذیه هست اصلا با مدار تعذیه کاری نکرده بود و بهش دست نزده بود در عوض به چیپست حرارت داده بود و باعث سوختنش شده بود!
و در آخر برای زیر بار نرفتن و ضرر ندادن به شرکت زد قطعهات ایراد فیزیکی داشتن و خارج از گارانتی بودن
و قطعه ای که روز قبلش گارانتی 3 ساله ش شروع شده بود بعد دو هفته علافی و نگه داشتن تو گارانتی گفتن بیاید بگیرید خراب ها رو و گارانتیش هم باطل کردن،
پیامکش هم هست که جالیه چون توش قطعاتی با سه سال گارانتی توی تاریخ دو هفته از شروعش نوشته مدت زمان گارانتی منقضی شده است!
و ضرر بدی بهم زد
بعدا هم که به خود ایسوس بخش گارانتیش خارج از کشور فرستادم به خاطر سوروندن چیپست برد ها مشخص بود میگن ارزش تعمیر نداره چون قیمت برد عمده ش از چیپ ست هست،
و با فقط 50 دلار تخفیف در ازای گرفتن برد خراب برد نو دادن
یعنی الماس دو بار بهم ضرر زد یکی خودش که شامل گارانتیش نکرد و به جای تعویض اومد تعمیر کنه که گند هم زد
یکی تعمیرکارش که وقتی بلد نیست به جای ور نرفتن زد مهم ترین فطعه برد رو هم سوزوند اونم هر دو تا رو!
و باعث شده حتی نشه از گارانتی بین المللش استفاده کنم و برام تعویضش کنن.
و صرفا 100 دلار برای دو برد هر کدوم 50 دلار اونم به خاطر ارزش هیت سینک های اس اس دی ها، کارت وای فای 6 ای، کارت صوت و آمپلی سالم، پورت های سالم و همچنین سوکت (که البته از نظر ارزشی در واقعیت قطعات روش حداقل 150 دلار میارزیدن (خود برد 400 دلار)
در نهایت 700 دلار ضرر!!!
حالا نمیدونم شما گارانتی 5 ساله منظورتون کدوم هست
البته بگم ام آی تی هم هیچ دست کمی از الماس نداره ها ، حتی از الماس بدتره
چون خدمات پس از فروش هم نداره مثل آونگ (آونگ حداقل تا زمان گارانتی داشتن خوبه)
و این هم خلاف قانون هست و باید هر کسی جنسی وارد میکنه حداقل 2 سال گارانتیش کنه و به مدت 2 برابر گارانتی هم خدمات پس از فروش بده برای بعضی کالا ها 3 برابر
یعنی دو سال گارانتی بعدش 4 سال خدمات پس از فروش باید باشه
ولی شرکتای گارانتی زیادی حتی در حد آونگ ندارن و اگه گارانتی تموم شه و قطعه خراب شه باید دور انداختش (مخصوصا قطعاتی مثل رم، اس اس دی ، ماوس ، کیبورد ، فلش اینا که تو ایران امکان تعمیرشون نیست)
باز هارد رو مثلا میشه برد جای دیگه برای تعمیر
ام اس آی گارانتیش 50 ماهه ماتریس هست و گارانتی خوبیه.
از نظز کیفیت هم تا الان که خیلی خوب دراومده و خرابی هاش جزو کمترین ها بوده
البته به اندازه سامسونگ توی بازار اس اس دی نبوده خب چون سامسونگ از ابتدا بوده و جز با کیفیت ترین ها با کمترین خرابی ها هم بوده در عوض با مقدار قابل توجهی گرون تر از بقیه بودن
که این داستان گرونی از بعد اینکه بقیه خودشون رو تونستن به حد سامسونگ برسونن یعنی اواخر جن 3 و اوایل جن 4 دیگه هی کم تر و کم تر شد در حدی که الان 980 پرو خیلی از sn850 وسترن ارزون تره و 990 پرو از sn850xش
حتی ای دیتا 960 و xpg s70 هم گرونتر از سامسونگ ها هستن برخلاف قدیم
خودمم خیلی ام اس آی فروختم هم ساتا هم ام 2 ، الانم 2 ترا 470 دارم در کنار 980 پرو، قبلش هم ای دیتا لجند 850؛ 740؛ ؛ xpg sx8200 pro. ، سورد فیش، SU650,SU800 ،وسترن گرین، بلو، بلک، پی ان وای 3040، کورسیر ام پی 600 ، 970 اوو 960 اوو، 870 اوو، 860 اوو؛ 850 اوو ، کروشیال MX500 , P2 داشتم.
تو ام اس آی ها اس 270، ام 371، ام 460 ، ام 470، ام 480 پلی برای پی اس فایو داشتم که در حال حاضر اس 270 و ام 470 و ام 480 پلی رو دارم (با یه 980 پرو)
ام 460 رو پیشنهاد نمیکنم چون اختلاف قیمتش با 470 کمه ، سرعتش تقریبا یکیه
اما دو تا ضعف داره، یکی نداشتن دی رم داخلی!!! (همون 300 تومن اختلاف بینشون حتی پول اون رمش هم نمیشه)
دومی عمر نوشتاری عادی مثل بقیه در مقابل عمر سه برابری 470
حسنش هم تنها مربوط به مدلHS ش میشه که حب گرونتره اما امکان خریدش برای کسی که بخواد هست.
هیت سینکش هم انصافا چیز خوب و جوندار و با کیفیتی هست و واقعا موثر، هرچند 460 و 470 اس اس دی های داغی نیستن و همون هیت سینک عادی مادربرد جواب میده براشون
480 هم مدل HS داره، همچنین مدل PLAY که فرق اینه هیت سینکش ارتفاعش کمتره تا توی پلی اسیتشین 5 جا بشه، چون اس اس دی های پلی اسینشن 5 باید سریع باشن و همه از مدل های داغ هستن و برخلاف پی سی که فن های کیس میتونن تا حد مناسبی دمای اس اس دی بدون هیت سینک رو هم کاهش بدن
اما پلی اسیتشین تو قسمتیش هست که هوا ساکن هست و بدون هیت سینک به سرعت داغ میکنه، حتی هیت سینکش هم داغ میشه و دیر خنک میشه به دلیل عدم حرکت هوا به میزان مناسب، برای همین حتی بعضا هیت سینک هایی ساختن براش که نصفش داخل و نصفش از بدنه میزنه بیرون که هوا هست.
تا الان حتی یک خرابی هم از ام اس آی ندیدم
بیشترین خرابی رو هم از وسترن گرین ساتا، ای دیتا SU630 ساتا، ای دیتا SWORDFISH، کینگستون های A400 تولید اواخر که تقلبی شده بودن ، حتی اصلیش هم از tLC شده بود qLC (که خیلی شرکتا بدون اعلام به مشتری این کارو کردن حتی کروشیال هم P2 رو اولش که tLC بود بعدا بدون اعلان به QLC تبدیل کرد (اما قیمتش رو هم خیلی پایین تر آورد که همه بتونن بخرن)
ای دیتا هم مخصوصا توی 8200 پرو که محبوب ترین و پروفروش ترین اس اس دیش بود بدون اعلام تقریبا همه چیزش رو عوض کرد و در نهایت چهار مدل مختلف 8200 تو بازار موجود شدن که اینکه کنترلرش ساخت کجا باشه، یا حافظه نندش هاینیکس باشه یا توشیبا یا سن دیسک یا دی رمش ساخت کی باشه تو هر کدوم فرق میکرد و هیچ راهی برای فهمیدنش هم نبود مگر بعد از خرید و برداشتن برچسبش.
و خب از نظر کارایی هم متفاوت بودن، چون مخصوصا حافظه های نند استفاده شده هر کدوم اختلاف قابل اندازه گیری با هم داشتن ، دلیلش رو هم کمبود قطعات اولیه به دلیل کرونا اعلام کرد و تضمین اینکه همه شون به اعداد اعلامیش دست پیدا کن
که حرف خنده داری بود چون روی اس اس دی ها مینویسن Up to یعنی تا حداکثر فلان سرعت.
Up to 3500 رو به اس اس دی ضعیف تر هم میشه اطلاق کردن چون به حداکثر اشاره کرده نه حداقل! و اگه اس اس دی 2500 هم باشه سرعتش میتونه زیرمجموعه up to 3500 جا شه
دلیل تنوع زیادشون مدل کارم هست، و اینکه چند سیستم جاهای مختلف هست، نه که همه شون رو سیستم خونه باشن، همه سیستم خودم نیستن بلکه روی سیستمایی که اجازه استفاده ش رو دارم نصبن بعضا.
و هم اینکه خیلیا رو شده که دوستان یا فامیل دنبال چیز ارزون تر بودن و من دنبال چیز بهتر و اونی که داشتم رو با قیمت پایین تر بهشون دادم که دو طرف به چیزی که میخوان برسن.
البته اس 270 رو با باکس 2.5 اینچی یو اس بی 3.0 اکسترنال کردم و خیلی به درد میخوره
هم یک دراویش رو بوتیبل کردم و ویندوز تو گو ریختم که با هر سیستمی که ویندوز یا سیستم عاملش بالا نیاد میشه بوت شد و همه امکاناتش هم فعاله و مثل ویندوز های لایو ناقص نیست، چون رو اس اس دی هم هست خیلی سریع کار میکنه
قبلا با فلش های سریع این کارو میکردم که درسته از هارد بهتر بودن اما اس اس دی یه چیز دیگه س.
متاسفانه برخلاف قاب 2.5 اینچ مدل ام.2ش خیلی گرون تره البته اون مدلش که m.2 nvme m key ساپورت میکنه منظورمه وگرنه مدل m.2 b M+B Key SATA ش خیلی از 2.5 اینچه گرون تر نیست اما خیلی ارزش نداره چون سرعتش همون مثل ساتاس و فقط کوچیکتره
ولی مدل NVME خب اس اس دی هاش که خیلی سریعتر هستن و اگه خروجیش USB 3,2 GEN 1 که 5 گیگابیت هست معادل 625 مگ (فقط حدود 100 مگ از ساتای بالارده سریعتر) نباشه و 3.2 GEN باشه میتونه 10 گیگابیت یعنی 1250 مگ سرعت
و اگه هم GEN 2X2 باشه 20 گیگابیت یعنی 2500 مگ رو حتی بده
هرچند سیستم های کمی خروجی 3.2 GEN 2X2 رو دارن اونم صرفا با تایپ سی امکان پذیره
و قاب های با این خروجی خیلی هم گرونن، خود قابشون چن میلیونه. بدون اس اس دی
از همه خفن تر هم وقتنی میشه که تاندربولت 4 باشه که تا 40 گیگ یا 5000 مگ رو میتونه بده یعنی حتی از جن 4 های میان رده میشه استفاده کرد
ام مشکل اینجاست سیستم ها و لپ تاپ های میبتنی بر ای ام دی کلا تاندربولت ندارن چون اینتل ساختدتش،
سمت اینتل هم لپ تاپ های بالارده و پرچمدار تاندربولت دارن (که امکان وصل کارت گرافیک اکسترنال هم میده)
و توی سیستم ها هم بردای میان رده به بالا صرفا هدرش رو دارن که باید آداپتور یا کارتش رو خرید.
اما USB 4 اومده و به زودی تو مادربردا میبینیمش که 40 گیگ هست
در مورد احتمال خرابی و پریدن اما حتی سامسونگ هم احتمالش رو داره، باز خودم هیچ وقت خرابی ندیدم ازش اما دیدم برا بقیه خراب بشه یا بپره، پس هیچی صد در صدی نیست.
اما اگر دلتون با سامسونگ هست خب اون رو تهیه کنید.
من صرف اینکه میشد با همون هزینه چیزی سریعتر ، آینده نگرانه تر، با امکان استفاده خیلی بیشتر و طولانی تر به دلیل عمر نوشتاری خیلی بیشتر در کنار گارانتی معتبر 50 ماهه ش و تجربه شخصی خودم که بعد چندین ماه همچنان سلامتیش روی 100 درصد مونده با اینکه همیشه هم در حال استفاده و کار هست و از 2 ترا حدود 1 و نیم ترابایتش هم پر هست.
در حالیکه توی حالت مشابه با 980 پرو تو این مدت به 98 درصد میرفت.
اما اگر بعدا قصد ارتقا اصلا ندارید که همون سامسونگ رو بگیرید چون قرار نیست هیچ وقت از سرعت بیشترش هم بهره ببرید.
980 پرو هم خیلی خوبه اما 2 ترابایتش اندازه قابل توجهی گرونتره، 990 پرو از اون گرونتر.
اگر دنبال مدل 1 ترا بودید حتما میگفتم samsung PM9A1 بخرید چون دقیقا همون 980 پرو هست فقط نسخه OEM ، اونور توسط سامسونگ گارانتی نمیشه و شرکتای سازنده سیستم باید گارانتیش کنن اما تو ایران همون ام آی تی گارانیش میکنه،
اون ور جعبه هم نداره اما تو ایران جعبه هم زدن براش. ولی قیمتی حدو د3 تومنه یعنی یک و خورده ای ارزون تر.
حیف 1 ترا بیشترین ظرفیتش هست
منظور از آلترناتیو برای اس اس دی کنونی یعنی قصد تعویض 850 اوو رو دارید؟
به عنوان اس اس دی اصلی؟ یا بک آپ؟
اون جدا از 2 ترابایتی هست که میخواید؟
یا منظور همون هست که داریم درباره ش حرف میزنیم این مدت؟
درسته بک گرفتن بصورت ISO زمان بر هست و نیمشه زود به زود انجام داد اما حتما نباید که ISO باشه.
برای اتفاقاتی که احتمال افتادنش برای ویندوز هست و خراب کردنش یکی از بهترین راه ها ساختن پوینت توی سیستم ریستور هست
یکی بعد از نصب ویندوز، درایور ها و نرم افزارها،
اون یکی هم هر وقت فک میکنید باز نیاز به پوینت دیگه ای هست
و همچنین قبل نصب یا انجام کارهایی که مشکوک هستید شاید آسیب بزنن
اما برای بک آپ اگه از برنامه هایی استفاده کنید که بصورت اتوماتیک و نه دستی بعد از نصب رو ویندوز و تنظیم کردن برای فاصله هر بک آپ و مکان بک آپ انجام میدن.
اونا جز دفه اول که همه رو بک میگیرین دفعات بعدی صرفا تغییرات رو اعمال میکنن و نمیرن باز کل درایور رو کپی کنن
3- بله بعد ریستور کردن ایمیج 250 گیگ روی 2 ترا ، اون 2 ترا هم میشه 250
برای حل مشکل باید از برنامه ای که گفتم استفاده کنید.
چون تغییرات تو درایو سی هست بعد اپلای درخواست ری استارت میده و قبل بوت انجامش میده
اما در باره باقی پارتیشن ها و دیسک ها هر وقت تغییری بدید همون لحظه انجام میده و ریست هم نمیخواد
در کل برنامه خیلی خوبیه
مخصوصا که درایورهایی هم که دیده نمیشن، هم مخفی هست هم بدون لتر که بعضا از منیج ویندوز هم امکان حذفشون نیست رو این میتونه مثل آب خوردن حذف کنه.
و اینکه امکان تنظیم محل قرار گیری پارتیشن تو دیسک (در مورد اس اس دی مهم نیست جز اون اورپرویژنینگ که گفتم حتما از ته باشه مقدار خالیش بهتره)
اما تو هارد مهمه و بعضا نیاز میشه از سکتور خاصی به بعد یا به قبل خالی باشه، یا پر باشه، در صورت بد سکتور داشتن دیسک و پیدا کردنش با برنامه های مربوطه میشه اون سکتورها رو خارج از پارتیشن ها قرار داد به کمک این برنامه
اون نرم افزار اسمش Samsung Data Migration هست برای بک آپ و جابه جای از هارد به اس اس دی، از اس اس دی به اس اس دی
برنامه SAMSUNG MAGICIAN هم برای مدیریت و نگه داری اس اس دی، انجام برخی تنظیمات، به روز رسانی فریم ویر در صورت وجود، تست سرعت، مقدار سلامت و نوشته شده ها روی اس اس دی، امکان پاک کردن بدون امکان بازیابی اس اس دی هست
Samsung Magician & SSD Tools & Software Update | Samsung Semiconductor Global
https://download.semiconductor.samsu...00_Windows.zip
https://semiconductor.samsung.com/re...p_4.0.0.18.exe
https://semiconductor.samsung.com/re...Driver_3.3.exe
اگر هم به هر دلیلی نشد باهاش کار کنید برنامه بک آپر BACKUPPER هم برنامه خوب و ساده ای هست برای این کار
SSD Tools & Software | Download | Samsung Semiconductor USA

Bookmarks