توضیحات عالی و جامع بود،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- در مورد هاردها: گلد گرونه و من نیاز به بکاپ گرفتن هم دارم پس مجبورم دو تا 4 ترای قرمز بگیرم یکی برای بکاپ چون سیستم 24 ساعته روشنه، البته میشه با همین پول یک 4 ترای اس اس دی هم گرفت که بی بکاپ میمونه.
2- در مورد "چون میشه اس اس دی جن 4 سریعتر با عمر 3 برابر بیشتر رو با هزینه قابل توجه پایین تر خرید تازه با گارانتی 5 ساله! در برابر 2 ساله سامسونگ تو ایران"
Evo 970 هم گارانتی 5 ساله داره و به این دلیل انتخابش کردم چون تا بحال با اس اس دی قبلی که سامسونگ بوده اطلاعاتم بعد از هفت سال نپریده
اما اگر مطمئن هستید اطلاعاتم با بقیه برندها هم نمیپره و اس اس دی مشکل دار نمیشه چند تا الترناتیو برای اس اس دی کنونی نام ببرید اونهارو بگیرم
چرا این موضوع برای من خیلی مهمه، چون بکاپ گرفتن مداوم از ویندوز بصورت ISO ممکن نیست، ما فقط میتونیم کل دیتای ویندوز رو بکاپ بگیریم و در صورت نقص اس اس دی یا ویندوز اطلاعات رو در ویندوز جدید بصورت دستی کپی کنیم
3- من میخوام کل 2 ترابایت بشه درایو سی ولی بعد از کلون احتمالا بشه 250 که با برنامه IM PARTITION RESIZER میتونم درایو سی رو دو ترابایت کنم درسته؟ برنامه سامسونگ مایگریت رو به انگلیسی مینویسید لطفا؟

Bookmarks