Surveillance برای dvr ها و .. هست به درد pc نمیخوره
برای آرشیو دیتا وسترن بلو بگیر
سلام
من بعدا (شاید چندین ماه دیگه) میخوام هارد 3 ترا بگیرم اما میخوام الان فقط اطلاعاتم رو بالا ببرم
قیمت هم در حدود 400 تا 500 تومن الان (خرج اضافی و چیزی که به کارم نیاد رو نمیخوام)
مصرفم هم برای ذخیره ی اطلاعات هست یعنی سرعت بالا آوردن ویندوز مد نظر نیست .
سئوالم اینه که اولا تفاوت مدل های مختلف هارد چیه؟ مثلا تفاوت Seagate Barracuda 3TB 64MB که 394 تومنه و Seagate SkyHawk 3TB Surveillance 64MB که 418 تومنه و Seagate Surveillance HDD 3TB 5900 RPM 64MB که 415 تومنه چی ان؟ آخری که دورش مشخص هه ولی 2 تای اولی ، دور 7200 دارن؟ آخری با اونکه دور 5900 هه پس چرا گرونتر از Barracuda هه؟ به نظرتون اولی Seagate Barracuda 3TB 64MB به کارم میاد و اگه آره دورش چنده؟ آخه یه جا نوشته دورش 7200 و سایت دیگه 5900 نوشته
دوم اینکه من قبلا فکر میکردم وسترن دیجیتال بهتره اما اغلب کسایی که براشون وسترن دیجتال مخصوصا گرین شو گرفتم یا کندن یا دچار ویک سکتور و بد سکتور شدن (حالا شاید نگه داری اونا با من یه کمی فرق داشته باشه . نمیدونم) . من الان Barracuda 1 TB دارم و ازش راضی ام . در حد وسترن دیجیتال بلو هست. ولی شما نظرتون روی وسترن هه (بلو یا مدلهای دیگه) یا سیگیت؟
|
|
SajjadKhati (07-04-17)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون استاد امید
Seagate Barracuda 3TB 64MB در برابر WD Blue 3TB 64MB کدوم بهتره؟ هر دو هارد خوبی ان و تجربه ی 1 ترابایتی از هر دو رو داشتم و انتخاب بین شون سخت هه. هر دو دور 7200 دارن ؟
دلیل انتخاب بلو رو میگی؟ (اگه بی ادبی نباشه)
ممنون
SajjadKhati (07-04-17)
ممنون
یه هارد قدیمی برای 6 یا 7 سال پیش 320GB دارم که هر چند ویک سکتور و بد سکتور نداره ولی خِر خِر میکنه به دلیل قدیمی شدن . این چقدر میره برای فروش؟
DOOM999 (07-04-17)
DOOM999 (07-04-17), SajjadKhati (07-04-17)
|
|
سلام
استاد امید آبروم رفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این صدای نویز واسه ی هاردهام بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مگه هارد هم نویز داره؟!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 60 تا 70 درصدش واسه هارد قدیمی بود
20 تا 30 درصدش واسه ی هارد seagate barracuda 1tb 7200rpm بود (حتی وقتی هیچ کدوم از هاردها از روشون خونده نمیشم هم همین قدر نویز دارن)
--------------------
میگم که بعدا (الان نه) احتمالا 4 ترابایت میخوام هارد بگیرم . الان یه ملاک دیگه بنام نویز کمتر هارد هم اومد در صدر جدول برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نویز هارد wd blue 4tb کمتره یا seagate barracuda 4tb ؟
به عبارتی ، کمترین نویز رو کدوم هارد 4 ترابایتی داره؟ (نویز هم احتمالا ربطی به سرعت خوندن نباید داشته باشه . داره؟ چون این هاردها وقتی فقط بهشون برق میرسه و مثلا توی بایوس ان و هیچ خوندن و نوشتن ای روشون انجام نمیشه هم همون نویز رو دارن)
هارد seagate barracuda 1tb 7200rpm که انگار نویز داره (یه کم ، نویز کمتر میخوام)
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 12-05-17 انجام شده است
ramin1000 (13-05-17)
چرا نویز نداشته باشه . قطعه مکانیکی که 5400 تا 7200 دور میچرخه . بعد از مدتی صدای اضافی هم میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
WD BLUE
بگیر . نویزش از سیگیت ها کمتره .
gigabyte2017 (13-05-17), SajjadKhati (12-05-17)
آقا سجاد همه می دونن بهترین و با کیفیت ترین هاردهای جهان رو وسترن می سازه و از اون طرف همه می دونن بی کیفیت ترین هاردهای جهان رو توشیبا و سیگیت می سازن و درصد خرابی های این دو هارد خیلی زیاده مدل هایی هم دارن که با کیفیت هستن اما اگه عقلی کنیم باید وسترن بگیریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من دو تا 2 ترابایت بگیر به جای یک 4 ترابایت 70 تومن بیشتر می شه ولی ارزشش رو داره یا حتی می تونی یک عدد هارد 2 ترابایت بگیری اگه دیدی نیاز شد یه 2 ترابایت دیگه بگیری
چون گفتی ssd برای نصب ویندوز داری اینو گفتم چون فکر نکنم بیشتر از 2 ترابایت نیازت بشه اگه سیستم رو به تنهایی استفاده می کنی
SajjadKhati (13-05-17)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
ممنون آقا رامین
بیشتر از 2 ترابایت نیازم هست . الان 1 ترا هارد قبلی و 300 گیگ هارد قدیمی دارم که اغلب شون پر شد (حداقل 900 گیگ پر شد)
هارد جداگانه (2 تا هارد) هم گرونتر درمیاد و هم فضای بیشتر کیس رو میگیره و هم 10 تا 20 وات مصرف رو زیادتر میکنه (ضمن اینکه نمیدونم این هارد یه ترابایت مو شاید داشته باشم کنارش یا نه)
به هر حال فعلا قصد خرید هارد ندارم
ramin1000 (13-05-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks