میگم استاد امید ، قدیما هارد Maxtor بود . الان Western Digital همون مکستوره؟
آخه نوع صدای خرخرشون شبیه هم هست . نوع نویزشون هم شبیه هم هست . میزان و اندازه ی نویزش منظورم نیست ، نوع صدای نویزشون منظورمه
(فقط جهت اطلاعات عمومی خواستم بدونم)
میگم استاد امید ، قدیما هارد Maxtor بود . الان Western Digital همون مکستوره؟
آخه نوع صدای خرخرشون شبیه هم هست . نوع نویزشون هم شبیه هم هست . میزان و اندازه ی نویزش منظورم نیست ، نوع صدای نویزشون منظورمه
(فقط جهت اطلاعات عمومی خواستم بدونم)
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 02-06-17 انجام شده است
|
|
سیگیت خیلی وقته مکستور را خریدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وسترن هیتاچی را خرید . منظورم فقط قسمت هارد هیتاچی
یک سوال هم دارم . چند تا پیچ بسته شده برای هارد هر دو طرف ؟ خیلی محکم نکردی ؟
من الان وسترن گرین دارم که دقیقا همون سری بلویی هست که خریدی . صدا از این هارد در نمیاد .
DOOM999 (02-06-17), SajjadKhati (02-06-17)
3 تا پیچ که 2 تاشون بزرگترن (پیچ کوچیک روش هرز میشد). 2 تا سمت راست و یکی سمت چپ هاردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محکم که تقریبا . یعنی به اندازه ای که هارد جفت شه دیگه
مگه بستن پیچ ، به صدا ربط داره؟!
نویزش بد نیست . عادی هست . گفتم که . اون سیگیت 1 ترا ام هم تقریبا همین قدر نویز داشت ولی میخوام بدونم کلا هاردی هست که از اینا هم کمتر نویز داشته باشه؟
وسترن گرین ، من هر چی گرفتم برای دوستان ، بعد از مدتی صدا میداد (صدای خرخر متوسط). البته این وسترن بلو هم صداش شبیه همون گرین هه
این هارد تقریبا بی صداترین هارد 4 ترابایتی حساب میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وسترن گرین اگر در استفاده خودش که آرشیو دیتا هست استفاده شود کوچکترین صدا اضافی نداره .
سعی کن پیچ ها هم اندازه باشند . قبل از بستن هم سه تا واشر هایی که در بسته بندی کیس وجود داره استفاده کنی یک کم تاثیر داره نه خیلی
DOOM999 (02-06-17), SajjadKhati (02-06-17)
پیچ ها رو یک نوع بستم . حالا بماند...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میگم اوستا امید ، با اونکه بنچمارک سرعت خوندن این هارد رو 150 مگ و سرعت اون هارد سیگیت رو 190 مگ نشون میداد ولی برای من محسوس هست که ویندوز 7 توی این هارد خیلی نرم تر و حتی با سرعت بیشتری (یه کم) بالا میاد! یعنی توی ویندوز 7 که نصب بودن (هر دو میزان نرم افزارهایی که نصب بودن یکسان بودن) ، توی سیگیت چند ثانیه (حداقل 10 ثانیه) بعد از بالا اومدن ویندوز ، همه چی قفل بود و باید صبر میکردیم تا نرم افزارها جواب بدن ولی توی وسترن بلو ، نزدیک به ssd (حداقل خیلی بهتر از سیگیت) چندان قفل نمیکنه و سریع میشه آدم کارشو انجام بده
به نظرم هارد وسترن بلو بیشتر مناسب نصب ویندوز هست تا سیگیت
------------------
فقط اکتیویتور ویندوز 7 ، توی پارتیشن GPT جواب نمیده . راه حل دیگه ای برای اکتیو کردن اش نمیدونی؟
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 03-06-17 انجام شده است
سلام
من توی این هاردی که گرفتم ، ویندوز 7 نصب کردم ، گاهی اوقات وقتی همون اول بالا میاد ، ویندوز قفل میکنه و مجبور میشم ریست کنم (بصورت دستی) . وقتی هم که قفل میکنه ، هر 7 ثانیه ، یه صدای تیک کوچیک از هارد میاد . امروز 3 بار پشت سر هم این اتفاق افتاد ولی روزاهای قبل ، تا به حال کلا 2 یا 3 بار دیگه اتفاق افتاده بود
بد سکتور داره؟
نرم افزار باعث این اتفاق میشه؟
کلا نرم افزارهای جدیدی که نسبت به اون هارد قبلی که نصب کردم ، اولی ، یه نسخه ی دیگه از ویندوز 7 بود ، دومی deep freezer 8 و سومی RemoveWAT 2.2.6 . پادویش هم نصب کردم اما توی ویندوز 10 هم نصبه و مشکلی نداره
|
|
خوب اگر از هارد باشه . برنامه های نمایش اسمارت هارد که قبلا هم گفتم نشون میدهند . یک شات اسکرین بگیر تا بقیه مراحلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (20-06-17)
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با چه نرم افزاری تست و شات بگیرم؟
با HDD Regenerator بوت تست کردم ، نه بدسکتور رو نشون داد و نه delay رو (فقط 2 گیگ رو بخاطر uefi نبودن HDD Regenerator شناخت . البته واسه من 130 گیگ اولش مهم بود که تا 500 گیگ اول رو که تست کردم ، بدسکتور و دیلی نشناخت)
Hard Disk Sentinelبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (20-06-17)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
دقیق تر راهنمایی میکنی؟
از منوی Disk اش ، یکی از تست ها را انجام بدم؟ اگه آره ، کدوم تست (در صورت نیاز ، جزئیات بیشتر رو میگی؟)
وگرنه منظورت اینه که از سربرگ هایی مثل overview و smart و ... عکس بگیرم؟ اگه آره ، از کدوم سربرگ؟
AMD>INTEL (20-06-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks