صدا متعارفه . بستگی به حساسیت شخص دارد .
DOOM999 (07-03-17)
|
|
اها پس یه چیز عادیه . گرفتم قضیه روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مگنوم 2 دارم یه فن هم جلو کیس نصب کردم برای هارد کلا !! یه فن هم بالا کیس یکی هم بغل کیس . یکی هم پشت کیس
یکی هم کولر CPU کیس کاملا سایلنته از نظر من
کاربر شهرسختافزار
سلام
من یه هارد 1 ترابایت وسترن آبی 7200 دارم، یه سیگیت باراکودا 2 ترا هم گرفتم، صدای موتور سیگیت خیلی بشتر از وسترن آبی هست! شبیه صدای فن میمونه! خرخر هم میکنه موقع خوندن / نوشتن اطلاعات!
وسترن آبی صدای موتورش کمه و چیزی نمیشنوم، اما صدای این موقع خوندن و نوشتن زیر تر از سیگیت، مثل زیغ زیغ!
کلا جفتشون روی اعصابه ولی وسترن کمتر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir1234646 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام . ممنون که گفتین
فقط یه چیزی مدل هارد باراکودا 2 ترا که دارین چیه ؟
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iceboy_love برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ST2000DM001
کابل ساتا چه نمونه ای و چه رنگ هایی باید بگیرم برای هارد ؟ راهنمایی میکنید دوستان ....
|
|
DOOM999 (09-03-17), iceboy_love (09-03-17)
اره فک کنم ساتا 3 باشه چون اینو نوشته :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- Supported SATA 6Gb/s 2X speed than current SATA 3G
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iceboy_love برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ساتا سه هست .
DOOM999 (09-03-17), iceboy_love (09-03-17)
سلام دوستان
بالاخره من هارد گرفتم
2TB WD blue model WD20EZRZ
من یک هارد اینترنال WD 1 tb Green دارم . خب . یک هارد WD 2tb Blue هم تازه و جدید گرفتم . میخواهم Windows 10 جدید با USB بریزم رو هارد جدید. مادربرد ساپورت میکنه OK هست.
سوال اول : 100 گیگ برای درایو C هارد جدید خوبه ؟ بقیش دو تا درایو نصف حجم باقی مونده بشه یا اینکه تک درایو بشه ؟ (مثلا اگه یه زمان درایو پر بشه هنگ نمیکنه ؟)
سوال دوم : هارد قدیمی WD Green 1tb رو الان روش ویندوز10 هست و اگر بخوام میشه مثلا 2 تا درایو یا 3 درایو داخلش رو با هم Join کرد یا ریسک خطر افتادن و پاک شدن اطلاعات داره ؟
( کلی از درایو شلوغ پلوغی خوشم نمیاد !!)
سوال سوم : چ نـــــرم افزاری برای این کارها استفاده کنم ؟
کلا هر چی اطلاعات مفید هست و نکته بهم بگین یهو اشتباه نکنم. مرســی .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks