faramarzd (05-10-09)
وحید جان پیشنهاد میکنم پولاتو جمع کن شده دونه دونه قطعاتو بخر ولی یه چیز توپ بگیر که اذیت نشی بعدش
GS KILL PERFECT STORM 17600 CL8 حرف نداره
اگه خواستی سفارش بدی .....منم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
faramarzd (05-10-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متشکرم معین جان حقیقتاً راهنمایی های شما همیشه کارآمد بوده برادربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد مین با توجه به اینکه به سن بازنشستگی نزدیک میشیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و شاید کمتر و برای تفریح به سمت اورکلاک برم نمیخواهم تو کاره رکورد زنی باشم برادر بهمین خاطر احساس میکنم مین EVGA خوب و کافی باشه برای منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متشکرم عزیزم ولی فعلاً یک رم 1 گیگ 1066 هم کار من رو راه میندازهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks