Admiral_Hunter (27-02-16)
Admiral_Hunter (27-02-16)
اینتل هم خوبه منتها اگر الکی گرون ندن
DX400
Admiral_Hunter (13-03-16)
|
با سلام. با توجه به مرتبط بودن گفتم در این تاپیک بپرسم.
امروز برای خرید هارد EVO 850 با ظرفیت ۲۵۰ به بازار رفتم و مدل جدید با گارانتی ۵ ساله P.G در بازار است که جعبه و عبارات روی اون نسبت به جعبه های دیگر متفاوت است. خواستم بدونم این مدل ها اصل هستند و تفاوتی با مدل های سری قدیم داشتند ؟ همچنین بر روی جعبه گزینه3D V-Nand به V-Nand تغییر کرده است که باعث شک بنده شد و گفتم با شما عزیزان مشورت کنم.
با سپاس
تصاویر جعبه جدید :
ابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my iPhone using Tapatalk
گارانتی های معتبر همه در این تاپیک معرفی شدند . غیر از این گارانتی ها خریدش توصیه نمیشه . مخصوصا متمایز بودن جعبه و بسته بندیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Parhaam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Admiral_Hunter (13-03-16), خبات کریمی (28-02-16)
سلام دوست عزیز
پک های سامسونگ برای مناطق جغرافیایی مختلف تفاوت های جزئی دارند و لزوماً به معنی غیر اورجینال بودن نیست. البته اس اس دی فیک و ریمارک سامسونگ هم کم نیست. با این حال تا جایی که من اطلاع دارم گارانتی PG هم معتبر، اصل و پاسخگو هست. (البته اگه اون هولوگرام عکس های شما PG باشه)
یه پیشنهاد دیگه هم اس اس دی های OCZ هستند.
ممنون از پاسختون. بله گارانتی ۵ سال تعویض بدون قید و شرط هستند اما همین تقاوت جعبه بنده را دچار شک کرده است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط خبات کریمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Parhaam در تاریخ 28-02-16 انجام شده است
اطاعت امر شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (28-02-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks