توصیه میکنم از خود حسام جان بگیری . چون متفرقه ریمارک هم تو بازار هست . حتما با گارانتی های که من یا حسام جان گفتیم تهیه کنید .
Printable View
توصیه میکنم از خود حسام جان بگیری . چون متفرقه ریمارک هم تو بازار هست . حتما با گارانتی های که من یا حسام جان گفتیم تهیه کنید .
اینتل هم خوبه منتها اگر الکی گرون ندن
با سلام. با توجه به مرتبط بودن گفتم در این تاپیک بپرسم.
امروز برای خرید هارد EVO 850 با ظرفیت ۲۵۰ به بازار رفتم و مدل جدید با گارانتی ۵ ساله P.G در بازار است که جعبه و عبارات روی اون نسبت به جعبه های دیگر متفاوت است. خواستم بدونم این مدل ها اصل هستند و تفاوتی با مدل های سری قدیم داشتند ؟ همچنین بر روی جعبه گزینه3D V-Nand به V-Nand تغییر کرده است که باعث شک بنده شد و گفتم با شما عزیزان مشورت کنم.
با سپاس
تصاویر جعبه جدید :
ابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
گارانتی های معتبر همه در این تاپیک معرفی شدند . غیر از این گارانتی ها خریدش توصیه نمیشه . مخصوصا متمایز بودن جعبه و بسته بندینقل قول:
سلام دوست عزیز
پک های سامسونگ برای مناطق جغرافیایی مختلف تفاوت های جزئی دارند و لزوماً به معنی غیر اورجینال بودن نیست. البته اس اس دی فیک و ریمارک سامسونگ هم کم نیست. با این حال تا جایی که من اطلاع دارم گارانتی PG هم معتبر، اصل و پاسخگو هست. (البته اگه اون هولوگرام عکس های شما PG باشه)
یه پیشنهاد دیگه هم اس اس دی های OCZ هستند.
ممنون از پاسختون. بله گارانتی ۵ سال تعویض بدون قید و شرط هستند اما همین تقاوت جعبه بنده را دچار شک کرده است.نقل قول:
لینک ی.و.نیو...ب رو حذف کنید .
اطاعت امر شد [emoji4]نقل قول: