من كه هيچ اختلافي تو كارايي بين 4 گيگ و 2 گيگ باس 800 نديدم.اگر هم بوده خيلي جزئي.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mordor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
درود بر overclocker
من می خوام ببینم کدامیک از فاکتورهای رم با توجه به نرم افزار هایی که کار می کنم برای من مهم است
حجم رم
cl
باس رم
به این سوالات با دقت و یکی یکی جواب دهید
رم های HZ GSKILL خیلی خوبند اما با توجه به تایمینگ عجیب و غریب 44412 آیا رم 800 نبوده اورکلاک شده به 1066
چون من تو رم های HIGH PERFORMANCE هیچ برندی ی همچین تایمینگی ندیدم
همگی CL 5 بودند ؟
این رم ها HZ GSKILL حجم رم 1 گیگ است حالا ما می گیریم 4 تا بخرم بشه 4 گیگ
با توجه به اینکه VISTA خورهی رم است ی 2 تا نرم افزار سنگین که احتیاج به رم دارند هم با کنم که سیستم HALT می شه ؟
این نرم افزار ها از باس رم بهره می کشندیا از حجم 1 گیگ (البته تا 1200 اور می کنم )
من كه هيچ اختلافي تو كارايي بين 4 گيگ و 2 گيگ باس 800 نديدم.اگر هم بوده خيلي جزئي.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mordor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
من 2 گیگ رو با 4 گیگ مقایسه کردم ( در گیم ) !! خیلی تو گیم تو ویستا محصوص هست ( البته قسمت های مثل Loading یا در بازی های Racing در بیشتر مواقع !)
ببینید تایمینگ هر چقدر بیاد پایین تر نیازمند ولتاژ بالا تر و چیپ های بهتر هست !! و کارایی آن بهتر هم میشه !
مثلا یک DDR2 800 3-3-3-9 با یک 1066 5-5-5-15 فکر میکنم اگر اشتباه نگم برابرند ! یا یک 1066 با 4-4-4-12 برابر هست با 1200 5-5-5-15 !!!
رمی که بتونه تو فرکانس 1066 با تایمینگ 4-4-4-5 کار کنه باید خیلی چیپش عالی باشه !!! من رم کروشیال 1066 بالستیکس دارم سری جدیدش که 1066 رو با 4-4-4-12 تصویر نمیده فقط 1066 با 5-4-5-15 !!!
خلاصه این رمی که گفتید ( Gskill 8500 HZ ) اگر تایمینگش رو 5-5-5-18 بزاری میتونی به راحتی تا 1300 با مادربردت ببریش !
کاربر شهرسختافزار
و نگفتید که با چه نرم افزار هایی کار میکنید که ...... ؟
مادربردتون که Maximus II Formula بود ! CPU چی هست ؟
کاربر شهرسختافزار
مشخصات سیستم من
Intel Core 2 Quad Q9550 2.8GHZ 12 MB Cache
Asus Maximus II Formulla (P45 / CREATIVE Xfi/...)
Cooler Master UCP 900 W Silver SLI
Soyo Emperor Tool less
Razer Coperhead 2000 DPI
HIS 3450 64 bit 256 DDRII
Patriot 1Gig @ 800 @ cl5 Upgrading Soon to ????
Plextor PX820 Sata
ببنید من اگر درست متوجه شده باشم شما روی نقش cas latency تاکید بیشتری کرده
جواب سوالهای من رو به درستی ندادید
من می خوام ببینم hz 44412 باس 800 بوده اور شده به 1066 ------>اگر درست باشه پس من نمیتونم به 1200 اورکنم
ببینید الان بین cl4 و cl5 تفاوت آشکاری نیست ولی باز من سوالم را تکرار می کنم
حجم رم (2 و4 .. گیگ)
باس رم ( 1066یا 1200)
cl
--------------------------------------------------------------------------------------
نرم افزار ها هم پست زده بودم ولی دوباره اعلام می کنم
vista 64bit
cinema 4 d
psd
indesign
cad
کاربر شهرسختافزار
من نمیدونم منظورت چیه ؟!!! فقط میتونم بگم که 4 گیگ رم 1066 با 4-4-4-12 یا 1200 همین .
کاربر شهرسختافزار
درود بر اورکلاکر
ببینید من خیلی ساده دارم می گم
من می خوام بدونم با توجه به نرم افزار هایی که دارم کار می کنم وسیستم عامل ویستا (خوره ی رم)
این حجم دیتای که درون رم بار گذاری می شه (از درون cpu )
آیا 4 گیگ hz یا p یا dominator کافی است ؟ یا نه
من اگه 4 تا یک گیگ hz بگیرم تمام dimm های رمم پر می شه و اگر بعدا احتیاج به رم پیدا کنم باید همه رو عوض کنم
اگه این سوال و پاسخ بدهید سوال بعدی را مطرح می کنم
کاربر شهرسختافزار
4 گیگ رم واسه ویستا کافیه + بعد از عید ویندوز 7 هم نسخه ی کاملش میاد که اونو وقتی نصب کنی کمتر رم استفاده میکنه و سریع تر از ویستا هم هست !!
و شما 4 گیگ کیت دوال چنل 1066 دومیناتور ورژن 1.1 یا 1.2 یا 1.3 بگیر که هم عالیه هم 2 تا 2 گیگ هست .
|
|
کاربر شهرسختافزار
خوبه داریم حرف همه بهتر می فهمیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما می گی 2 تا 2 گیگ دومینیتور بگیر پس این طور استباط می شه که حجم رم به cl رم و کیفیت رم ارجحیت داره ؟
دومینیتور pcb 8 لایه داره و اصل رم کانادایی است چیپش تا انجایی که میدونم Micron D9GKX (B6-25E
و cl 5 یعنی اگه اور کنم تا 1200 باید cl رو به 6 یا 7 برسونم که اون وقت دیگه میشه ddr3 ?!! در آزمایشگاه مجله عصر ارتباط پک 4 گیگ pc2 8500 رو آزمایش و تحت اور کلاک قرار داده بود که این رم با این تشکیلات و قیمت بسیار ضعیف تو اورکلاک ظاهر شده بود
کاربر شهرسختافزار
بدلیل این بوده که حتما ماژولی که آنها تست کردن به غیر از این ورژن هایی بوده که گفتم و چیپشون GKX نبوده !!!
شما به غیر از این چند انتخاب چیزی بهتر نمیتونید پیدا کنید :
Dominator 8500 version : 1.1 & 1.2 & 1.3
Gskill 8500 HZ
Crucial Ballstix 8500 16fd3 or 16fd5
Trancend Axe 800n or 1066
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks