Mental Mutilation (06-10-08)
کاربر شهرسختافزار
صبر کن من دارم پیدا میکنم سوپر تلنت رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mental Mutilation برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mental Mutilation (06-10-08)
کاربر شهرسختافزار
یکی از دوستانم که مغازه داره تو پاساژ از قبل خیلی از این رم ها خریده بود اون موقعه که گیر میومد بعد من گفتم شاید ازش مونده !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تماس گرفتم گفت تازه تموم شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه گفتم ببین نمیتونی دوباره از جایی برام جور کنی بعد گفت دوباره تماس بگیر :
2 ساعت بعد : پیدا کردی ؟ نه متاسفانه اصلا هیچ کی نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب OCZ سری Gold چند میدی به ما گفت 2 گیگ 800 55 خداییش خوب گفته 65 بود چند روز پیش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا برادر اگر خواستی من میتونم برات OCZ یا پاتریوت با قیمت خوب پیدا کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
OCZ را بیشتر دستم روش بازه !
و کاملا هم با مینت سازگاره مخصوصا سری گلد که تمام باس هاش سازگاری داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالی امری چیزی بود در خدمتیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه دوستان
من هم راهنمائی میخواستم - من 4 گیگ رم کواد پاتریوت گرفتم 4.4.4.12 باس 800 ولی فکر میکنم گرون دادن بهم 150 هزار تومن - مادربرد گیگا p45ds3r هستش .
خواستم ببینم اگه دوتا 2 گیگ بذارم بهتر نیست به نظر شما ؟
دوستانی که قیمت دارن ممنون میشم قیمت رم دوال 2 گیگ باس 1066 ( 2*2gig) مارک ocz یا patriot رو اطلاع بدن
کاربر شهرسختافزار
دوباره سلام
رم دوال 4 gig پاتریوت باس 1066 15-5-5-5 رو 180 بگیرم خوبه - رم خوبی هست به نظرتون ؟
http://www.patriotmemory.com/product...&id=710&type=1
ممنون میشم راهنمائی کنید
عضو VIP شهرسختافزار
سلام دوستان
2 گیگ رم می خواهم برای اورکلاک بیشتر یعنی کارایی اور بیشتری داشته باشه
تایمینگ رم باید چطوری باشه=باید بیشتر باشه یا کمتر؟؟
مثلاً این 3 مدل رم از کروسیال کدوم بهترند:
Speed DDR2 800 (PC2 6400)
Cas Latency 4
Timing 4-4-4-12
Voltage 2.2V
-------------------------------------------
Speed DDR2 1066 (PC2 8500)
Cas Latency 5
Timing 5-5-5-15
Voltage 2.2V
------------------------------------------
Speed DDR2 800 (PC2 6400)
Cas Latency 4
Timing 4-4-4-12
Voltage 2.1V
میدونم که شماره دومی بهتره اما با توجه به اینکه محدودیت خرید در شهرستان داریم میخوام بدونم رم برند دیگه چه تایمینگی داشته باشه بهتره؟
Cas Latency باید پایین تر باشه یا بالاتر؟
متشکرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ViViD در تاریخ 23-10-08 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما واسه خرید رم میخواهید چقدر هزینه کنید ؟
Latency هم باید پایین باشه .
عضو VIP شهرسختافزار
مشکل هزینه ندارم یعنی میتونم عرف بازار بصورت مدت دار بخرم چون آشنا زیاد دارم توی بازار اینجابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب بین برندهایی که توی بازار زاهدان هست اینها موجودند:
KingMax
KingSton
Apacer
SuperTalent اما باس 667
PNY
ولی باز هم هست دقیق نمیدونم میخواستم بدونم Latency و تایمینگ چطور باشه که برم بگردم ببینم کدوم مدل برای خرید بهتره؟
اگه هزینه مشکل نداری Kingston مدل PC2-9600 شو بگیر 150 تومن فقط هم پک های دوگیگی داره ضمن اینکه این رم :
Kingstone DDR2-1200 D9GK PNW OCZ ReaperX 1066
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (23-10-08)
کاربر شهرسختافزار
شما که مشکل هزینه نداری 5 هزار پول تیپاکس که چیزی نیست بگو برات بخرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
OCZ Reaper HPC
Kingstone HyperX
Trancend AXE
کروشال بالستیک تریسر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks