asibi (25-12-09), tah_206207 (28-12-09)
وسترن دیجیتال سبز یا آبی یک برنامه داخل فرمورشون دارند که به نام تکنولوژی اینتلی پارک توی سایت وسترن معرفی شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط asibi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کار این تکنولوژی اینه که وقتی اطلاعات روی هارد تبادل نمیشه هدها رو پارک میکنه
حالا اگر این هارد به عنوان هارد اصلی سیستم بسته بشه وقتی میخواد خاموش بشه سیستم یک دستور استارت میده
یعنی کافیه سیستمتون برای یک مدت بی کار بشه تا هی هارد خاموش روشن بشه تا در نهایت یک ایراد سخت افزاری پیدا کنه
این هاردها برای مراکز بکاپگیری یا استفادههای اکسترنال طراحی شده
شما یک سر به سایت وسترن بزنید این مطالب به روشنی مشخصه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
asibi (25-12-09), tah_206207 (28-12-09)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط asibi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرت گفته//
اون ماله چیپ های ویا هست نه چیپهای اینتل فقط برو تو بایوس و ساتا رو فعال کن
فقط یه مشکل هست هارد شما ساتا 2 هست در حالی که مین شما ساتا 1ساپورت هست هست
از طرفی این وسترن های گرین جامپر ساتا1 رو ندارند نمیدونم برات مشکل درست کنه یا نه
asibi (25-12-09)
هارد مکستور بگیری . جامپر واسه تبدیل 2 به 1 داره
asibi (25-12-09)
اساتيد جواب مارو ندادين . . .
اگه از اين تبديلها استفاده بشه هارد بايد حتما روي SATA1 ست بشه؟ آيا هارد در بايوس به عنوان ساتا شناخته ميشه؟ احتياجي به آپديت بايوس هم هست؟ و آيا نرخ تبادل اطلاعات در اين حالت هم به همون اندازه ساتا است؟
3GB/s
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
من که تا حالا از تبدیل استفاده نکردم اما اصولا وقتی از تبدیل استفاده می کنید دیگه کاری با بایوس ندارید و بایوس هارد رو IDE می شناسه کار اصلی این تبدیل همینه و الا اگر توی بایوس مادربوری گزینه ساتا بود که حتما روی خود مادر برد هم پورت ساتا می بود در ضمن وقتی شما از تبدیل استفاده می کنی دیگه حد اکثر سرعت شما حداکثر میزانی که یک کابل ide پشتیبانی کنه و قطعا 3GB/s نیست ضمن این که این عدد انقدر هم مهم نیست این میزان توانی کابل در انتقال دیتا اما هیچ هاردی از این مقدار نمی تونه استفاده کنه.
arash79 (25-12-09)
کاربر شهرسختافزار
من تا حالا هارد وسترن گرین دستم نگرفتم اگر بعضی ها عصبانی نشن اما امروز که راجع به همین پست یه سر به سایت وسترن دیجیتال زدم سری گرین هم جانپر داره حداقل توی دفترچه ای که من از این سری دانلود کردم 7 یا 8 از مدل های سری گرین بود که جانپر داشتند و توی دفترچه هم قسمتی راجع به تنظیمات این جامپر ها بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
asibi (25-12-09)
من 500 اين هاردو دارم(وسترن گرين) نزديكه يك ساله هم كه دارمش يه ماكستور ويكي هم سامسونگ دارم اما در 90 درصد مواقع هارد اصليم همينه و كوچكترين مشكلي هم باهاش نداشتم
در مورد جامپرم هارد من جامپر ساتا 1 را داره حالا اگه سريهاي جديد ندارند من بي اطلاعم
آخرین ویرایش توسط roben در تاریخ 25-12-09 انجام شده است
asibi (25-12-09)
کاربر شهرسختافزار
معمولا چیپ هائی که روی این تبدیل ها هست چیپ های خوبی نیست و تقریبا برای کار راه انداختن خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash79 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عمر مفید خیلی کمی دارهو مشکلات فراوان
البته تبدیل های بهتر از این هم است که تو اسلات پی سی آی نصب میشه و از اینا بهتره
کاربر شهرسختافزار
من الان هارد خودم رو که wd5000av vs هست رو نگاه کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط roben برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جامپر 1.5 گیگ رو هم داره ((ساتا1))
nima_hl (25-12-09)
کاربر شهرسختافزار
آقا من یه هارد وسترن سبز 500 گیگ 32 مگ بافر رو سه ماه پیش خریدم و هارد اصلی سیستممه . با این چیزایی که دوستان می گن باید ردش کنم ؟
asibi (25-12-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks