برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش دمت گرم زحمت کشیدی ببخشید ها ولی اصلا مفید نبود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من همه ی این برنامه هارو امتحان کردمببین به محض این که دی وی دی رو میذارم همه ی برنامه های رایت و قفل شکستن و حتی تسک منیجر هم بسته میشه و اگه بخوای بازشون کنی نمیتونی یعنی اول dvd خارج میشه بعد میتونی برنامه ها رو باز کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید جالب تر اینه که حتی اگه ماشین حساب ویندوز رو هم اجرا کنم بازم dvd میاد بیرون!!!!!!!!!!!!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فک کنم جوریه که به برنامه های سیستمی خود ویندوز حساس باشه مث ویندوز اکسپلورر خود ویندوز یا تسک منیجر خود ویندوز

Bookmarks