لینک اول ، مربوط به ارور 0x800b010a هست که گفتین موقع نصب 4.6.2 اتفاق میافته .
لینک اول میگه (امکان داره ویندوزتون آپدیت نشده باشه) و موقع آپدیت ویندوز که همچین اروری بده ، بخاطر اینه که سرویس Background Intelligent Transfer Service (BITS) فعال نیست که میگه ریستش کنید . اگه این سرویس مشکل داشته باشه ، ویندوز ، آپدیت نمیشه .
احتمالا نسخه ی آنلاین شو گرفتین دارین نصب میکنین یا خود فایل داره تلاش میکنه آپدیت های ملزومِ ویندوز برای نصب دات نت 4.6.2 را دانلود کنه که نمیتونه .

گفتم که بهتون ، دات نت فریم وورک اگه نصب نشه ، یا بخاطر اینه که ویندوز آپدیت نیست یا بخاطر اینه که از اون ویندوز کلا پشتیبانی نمیکنه .
همه ی نسخه های دات نت ، توی ویندوز 7 یا بالاتر ، نصب میشن (توی ویندوز 7 هم مشکل ندارن) . به ظرطی که ویندوز ، آپدیت مورد نظر را داشته باشه .

ضمنا ، لازم نیست که وقتی مثلا نسخه ی دات نت فریم وورک 4.8 را نصب میکنین ، نسخه های پایین تر در همون سریِ 4 مثل 4.7 و 4.6 و ایناها را هم نصب کنید. سری 3 مثل 3.5 منظورم نیست .

لینک دوم میگه مشکل بخاطر رجیستری هه که با برنامه های رفع مشکل رجیستری حل کنید . که گمان نمیکنم این طور باشه .
رفیق میتونی زحمت بکشی ببینی آپدیت آفلاین چی میخاد نصبش کنم ؟ کلی حجم مصرف میکنه ... فقط میخام بدونم چه ورژن آپدیت میخاد تا دانلودش کنم ممکنه فایلش 500 کیلوی بایتی باشه و بخاطرش اشتباه 100 مگ دانلود نکنم ... فایل آپدیتش چی باشه که دانلود ش کنم