ویندوز رو عرض کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sjnferrari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز رو عرض کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sjnferrari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sjnferrari (03-11-15)
کاربر شهرسختافزار
ازکجا باید چک کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه بود چکارکنم اگه نبود چکارکنم؟
کنترل پنل قسمت system یک صفحه میاد . که پایینش وضعیت activation ویندوز رو نوشته اگر اکتیو نبود . باید با میکروسافت تولیت ویندوز رو اکتیو کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sjnferrari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sjnferrari (04-11-15)
کاربر شهرسختافزار
آقا کسی راه حلی برای این مشکل مانداره؟
این باید جواب بده
Get Startup Sound Enabler for Windows 8
sjnferrari (06-11-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام آقا ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی فقط باراول کارکرد دیگه کارنکرد
کاربر شهرسختافزار
سلام به نظرتون چرا لپ تاپ من صدای استارت وینذوزو پخش نمیکنه درحالیکه تیکش فعاله ؟
- - - Updated - - -
سلام به نظرتون چرا لپ تاپ من صدای استارت وینذوزو پخش نمیکنه درحالیکه تیکش فعاله ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام آقا چرا هیچکس جواب مارونمیده؟
جواب رو که بهتون دادم . چندین بار . این لینک با دقت بصورت تصویری مراحل رو توضیح داده .
How to Customize Logon, Logoff and Shutdown Sounds in Windows 8
sjnferrari (16-11-15)
کاربر شهرسختافزار
خب هیچ کدوم ازین روشهایی که تاحالا گفتین جواب ندادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این آخری هم همه اعدادی که گفته یک کنید خودش یک هست
اینم جواب نداد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks