sjnferrari (03-11-15)
ویندوز رو عرض کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sjnferrari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sjnferrari (03-11-15)
کاربر شهرسختافزار
ازکجا باید چک کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه بود چکارکنم اگه نبود چکارکنم؟
|
|
کنترل پنل قسمت system یک صفحه میاد . که پایینش وضعیت activation ویندوز رو نوشته اگر اکتیو نبود . باید با میکروسافت تولیت ویندوز رو اکتیو کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sjnferrari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sjnferrari (04-11-15)
کاربر شهرسختافزار
آقا نگاه کردم اکتیوهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روشهایی که گفتم باید صدا برگرده مگر اینکه ویندوزی که براتون نصب کردند مشکل داشته باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sjnferrari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sjnferrari (04-11-15)
کاربر شهرسختافزار
قبل از اینکه ویندوزو عوض کنم همینطوری بود( فقط وقتی ری استارتش میکنم صدای استارت آپ میاد)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
قبل از اینکه ویندوزو عوض کنم همینطوری بود( فقط وقتی ری استارتش میکنم صدای استارت آپ میاد)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آقا کسی راه حلی برای این مشکل مانداره؟
این باید جواب بده
Get Startup Sound Enabler for Windows 8
sjnferrari (06-11-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام آقا ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی فقط باراول کارکرد دیگه کارنکرد
کاربر شهرسختافزار
سلام به نظرتون چرا لپ تاپ من صدای استارت وینذوزو پخش نمیکنه درحالیکه تیکش فعاله ؟
- - - Updated - - -
سلام به نظرتون چرا لپ تاپ من صدای استارت وینذوزو پخش نمیکنه درحالیکه تیکش فعاله ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks