این برنامه رو دانلود کن "Startup Sound Changer"
طبق دستور عمل زیر تغییر بدید
3 Easy Ways to Change Windows Startup Sound (with Pictures)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
من وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم موقع بالا اومدن صدایی نمیده ولی وقتی ری استارتش میکنم صدای استارت آپ معروف ویندوزو میده درحالیکه تیکش فعاله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- توی این لیست گزینه windows start وجود نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3-توی این لیست صدای استارت معروف ویندوز 8 وجود نداره من توی پوشه window/user/media هم رفتم اونجا هم نیست وموقعی که روشنش میکنم هیچ صدایی نمیده ولی وقتی ری استارتش میکنم صدای استارت آپ معروف ویندوزو میده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میخوام صدای استارت وینذوزمو عوض کنم اما باتوجه به موارد بالا نمیتونم.
ازشما میخوام که راهنماییم کنید
ممنون
|
|
این برنامه رو دانلود کن "Startup Sound Changer"
طبق دستور عمل زیر تغییر بدید
3 Easy Ways to Change Windows Startup Sound (with Pictures)
sjnferrari (29-10-15)
کاربر شهرسختافزار
آقا ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صدا عوض شد ولی بازم موقع روشن کردن هیچ صدایی نمیده
فقط موقع ری استارت که ویندوز میاد بالا صدا میده
sjnferrari (29-10-15)
کاربر شهرسختافزار
تیک play windows startup sound رو زدم ولی هیچ تغییری نکردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از method 2 استفاده کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sjnferrari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sjnferrari (29-10-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
درست نشد دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام کسی راه حلی برای این مشکل مانداره؟
sjnferrari (03-11-15)
کاربر شهرسختافزار
چیو؟همین play windows startup sound؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این اکتیوه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks