روی مای کامپیوتر راست کلیک کنید و وارد manage بشد بعد روی local user کلیک کنید و روی یوزر برید حساب ادمینستری را اونجا فعال کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام
دوستان از قسمت User Account هر دو یوزر یهنی Guest و Administrator را حذف کردم الان برای ورود به ویندوز ازم پسورد میخواد
چه راهی پیشنهاد میکنید ؟
با هابرن بوت پسورد را ریست کردم نشد
وارد سیف مود نمیشه
با Windows Password Remover 7.0 ریست کردم نشد توی قسمت یوزر و پس Administrator تایپ کردم نشد توی قسمت مهمان Guest تایپ کردم نشد
پیشاپیش از همکاریتون سپاسگزارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
روی مای کامپیوتر راست کلیک کنید و وارد manage بشد بعد روی local user کلیک کنید و روی یوزر برید حساب ادمینستری را اونجا فعال کنید
fernaspe (05-02-15)
کاربر شهرسختافزار
مشكل اينه كه نميتونم وارد محيط ويندوز بشم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Lazesoft Windows Recovery Unlimited Edition 3.4
Lazesoft Windows Recovery Unlimited Edition 3.4 بازیابی و تعمیر ویندوز | دانلود رایگان نرم افزار
fernaspe (05-02-15), M3RS4D 50062 (05-02-15)
میتونید restore کنید؟
- - - Updated - - -
اینم تست کنید.
http://soft98.ir/software/recovery-data/3032-Recover-My-Password-Unlimited-Edition.html
fernaspe (05-02-15)
کاربر شهرسختافزار
دوستان لطف کنید یه راه حلی بگید که احتیاج به نرم افزار نداشته باشه چون بعید میدونم این نرم افزارها از هایرن بوت قویتر باشن.
|
|
کاری که شما انجام دادید . فقط با نرم افزاری که معرفی کردم قابل حل هست یا با dvd ریکاوری ویندوز سون .
http://www.lostwindowspassword.com/e...r-account.html
fernaspe (05-02-15), M3RS4D 50062 (05-02-15)
کاربر شهرسختافزار
منظورتون از ریکاوری همون قسمتی هست که اول نصب ویندوز میاد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون میشم بیشتر توضیح بدین از صبح تا حالا درگیر این موضوع هستم نمیخوام ویندوز عوض کنم
این لینک که دادم ببینید جواب میده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
dvd های ریکاوری ویندوز 7 تو سیدی های گردو هست .
کاربر شهرسختافزار
در ضمن اینم How to Enable Windows 7 Default Administrator Account جواب نمیده چون برای ورود به سیف مود با CMD هم پس میخواد عجیبه تا حالا با همچین مشکلی بر نخورده بودم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks