آقا نیاز به فیلم نیست ! امروز بعد از مدت ها شروع کردم دوباره تکمیل سواد کردن( یادش بخیر ... ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
اول از همه بگم که یک مطلب خیلی عالی وحید عزیز در پرشین تولز نوشتند که من بعد از خوندن کلی انگلیسی این مطلب فارسی را دیدم خیلی لذت بردم که میتونید از اینجا ببینید . بحثی که امروز خیلی وقت داشتم مطالعه میکردم Container فرمت ها است که به طور خلاصه ظرفی برای نگه داری انواع زیادی فایل هست که میتونه فیلم ، تصویر ، زیر نویس و تگ ها و ... هستند و انواع مختلفی دارند مانند MKV ، AVI و ... که هر کدوم میتونند انواع خاصی از فایل های ویدئی ، تصویری و ... را ذخیره کنند که در این مورد بهترین اطلاعاتی که میشه پیدا کرد را ویکی پدیا گذاشته به صورت جدول :
http://en.wikipedia.org/wiki/Compari...tainer_formats
دقت کنید به این عکس از توی این صفحه برای راحتی دسترسی شما گرفتم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب همین طوری که میبینید MKV میتونه فایل های صوتی MP3 را به راحتی حمل کنه و مشکلی از این نظر نیست . خصیصه بسیار عالی MKV مجانی بودن اون هست .
پس MKV یک فرمت نگه دارنده هست و برای هر کدوم از چیز هایی که میخواد نگه داره میتونه کدک های خاصی را استفاده کنه .
برای اینکه شلوغ نشه تاپیک منتظر صحبت های سایر دوستان هستم فعلا و اگه موضوع خاصی را مد نظر دارند بگند تا در موردش بحث کنیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks