مرسی سپهر جان مفید بود . این هم یک اطلاعات تکمیلی :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Galaxy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کدک میتونه یک نرم افزار و وسیله ای باشه برای decode کردن یا encode کردن داده دیجیتال جاری یا یه سیگنال و خود کلمه کدک هم احتمالا مخفف کلمه :
"compressor-decompressor"یا "coder-decoder" یا"compression/decompression algorithm"
هست که حالا بنده دقیق نمیدونم کدوم دقیقا هست .
دقیقا به خصوص MKV و MKAبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ساسان جان اگه اشتباه نکنم صداش با هر پسوندی نمیتونه باشه MKV و در 98 درصد اوقات AAC هست و در بعضی از موارد هم AC3 و DTS هست و تا اونجایی که من میدونم MP3 نمیتونه استفاده بشه در MKV حالا اگه میشه را بگید چون مطمئن نیستم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیر جان در MKV فرمت OGG برای صدا استفاده نمیشه ! ببینید این فرمت در اصل نوع ویدویی فرمت Matroska Multimedia Container هست که خود این یک فرمتیه که میشه باهاش تعداد زیادی فیلم ، زیر نویس و صدا حمل کرد و قابلیت انتخاب میده به کاربر . یه چیزی تو مایه های AVI هست اما Open Source هست . حالا این دو نوع داره یکیش تصویری هست که فایل صوتی هم باید حمل کنه که میشه MKV و V آخر مال Video هست و یکی دیگه هم هست که فقط و فقط مال صوتی هست که MKA هست و A مال Audio . همون طوری که گفتم تا اونجایی که من دیدم توی MKV فایل صوتیه معمولا AAC هست و در موارد کمتری دو تا . اما توی MKA از OGG معمولا استفاده میشه و MP3 به میزان کمتر چون همون طوری که گفتی حجمش کمتره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
====================
بحث خیلی خیلی خوبی هست و میتونیم توش زیاد چیز یاد بگیریم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توجه : این پست اصلاح شد و در http://pcnetwork.ir/showpost.php?p=88960&postcount=14 نکاتی که مشکل داشت رفع شد !

Bookmarks