Speed Racer (05-02-18)
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این نرم افزار AdwCleaner و کسپر اسکای تست کردم بازم همون ارور میومد..
من ویندوز عوض کردم درست شده..
ایا اون ارور adware خطرناکه یا ن؟؟
با خیال راحت از لاینسیس استفاده کنم؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Speed Racer (05-02-18)
لاینسیس عالی بود..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای کسپر اسکای هم دارین؟؟؟مثل نود 32 تا سال 2020 یا یکساله باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
کسپر اسکی رو فعلا ندارم ولی شاید بتونم گیر بیارم ولی اگه برای Avast بخوای سریال رایگان 4 ساله تا 2022 دارم البته ویندوز رو که 4 سال شما نگه نمیداری و معلوم هم نیست که تا چه مدت این لایسنس ها کار کنن ولی مثل نود32 در صورت کار نکردن یک لایسنس، می شه لایسنس جدید پیدا کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه کسپر می خوای دقیقا بگو کدوم ورژن رو نصب کردی و آنتی ویروسه یا اینترنت سکیوریتی شاید بتونم برات گیر بیارم
javaheri69 (05-02-18)
avast هم بدین بی زحمتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای کسپر اسکی هم فرقی نمیکنه نسخه جدیدش هست..اگه نسخه قدیمی هست هم بزارید...هر چی لاینسیس هست ممنون میشم بدین..
فقط خصوصی پیام بزارینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه رو که نمی شه فعلا یکیش رو نصب کن یک مدت استفاده کن ببین چطوریه. به نظر من اول از avast استفاده کن که سی یپی یو و رم کمتری مصرف می کنه و بسیار هم آنتی ویروس خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول اینو دانلود کن (اولین لینک رو دانلود کن)
کد:https://soft98.ir/security/anti-virus/623-Avast-Internet-Security.html
متاسفانه پیام خصوصی فرستادم اما مثل اینکه نیومد چون تو ارسال های من نیست الان که می خوام بفرستم می گه باید 15 دقیقه صبر کنی بین هر پیام
اگه تو ارسال های شما هست بگو که دیگه نفرستم
آخرین ویرایش توسط Speed Racer در تاریخ 05-02-18 انجام شده است
میشه برای کسپر اسکای هم بدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس شما اینو دانلود کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Kaspersky Internet Security 18
javaheri69 (09-02-18)
میتونید از ضد ویروسهای رایگان مثل ویندوز دفندر استفاده کنین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks