پاسخ: راهنمایی برای انتی ویروس اسمارت سکوریتی
نقل قول:
لایسنس خوب و بد نداریم اما لایسنس پولی و رایگان داریم که اینایی که من گذاشتم رایگانه
اون ارور مربوط به یک adware هست به نام webunstop که به این سریال هایی که گذاشتم ارتباط نداره حالا دفعه اولی رو نمی دونم کی رو میگی
آخرین نسخه از نرم افزار AdwCleaner رو دانلود کن و باید آنلاین باشی. بعد از باز کردن روی scan کلیک کن و بعد از تمام شدن اسکن روی clean کلیک کن تا سیستم و مرورگر هات رو از وجود یک همچین چیزهایی پاک کنه و اتوماتیک هم ریستارت می شه. بعد با خیال راحت این سریال ها رو وارد کن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
درود
با این نرم افزار AdwCleaner و کسپر اسکای تست کردم بازم همون ارور میومد..
من ویندوز عوض کردم درست شده..
ایا اون ارور adware خطرناکه یا ن؟؟
با خیال راحت از لاینسیس استفاده کنم؟؟؟:11():
نقل قول:
به دلیل محدودیت سریال ها رو داخل txt گذاشتم و شما دانلود کن. فقط اولیش رو وارد کن که مهمتره و بعد بقیه رو وارد کن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لاینسیس عالی بود..
برای کسپر اسکای هم دارین؟؟؟مثل نود 32 تا سال 2020 یا یکساله باشه:11()::11():
نقل قول:
لاینسیس عالی بود..
برای کسپر اسکای هم دارین؟؟؟مثل نود 32 تا سال 2020 یا یکساله باشه:11()::11():
کسپر اسکی رو فعلا ندارم ولی شاید بتونم گیر بیارم ولی اگه برای Avast بخوای سریال رایگان 4 ساله تا 2022 دارم البته ویندوز رو که 4 سال شما نگه نمیداری و معلوم هم نیست که تا چه مدت این لایسنس ها کار کنن ولی مثل نود32 در صورت کار نکردن یک لایسنس، می شه لایسنس جدید پیدا کرد
اگه کسپر می خوای دقیقا بگو کدوم ورژن رو نصب کردی و آنتی ویروسه یا اینترنت سکیوریتی شاید بتونم برات گیر بیارم
نقل قول:
کسپر اسکی رو فعلا ندارم ولی شاید بتونم گیر بیارم ولی اگه برای Avast بخوای سریال رایگان 4 ساله تا 2022 دارم البته ویندوز رو که 4 سال شما نگه نمیداری و معلوم هم نیست که تا چه مدت این لایسنس ها کار کنن ولی مثل نود32 در صورت کار نکردن یک لایسنس، می شه لایسنس جدید پیدا کرد
اگه کسپر می خوای دقیقا بگو کدوم ورژن رو نصب کردی و آنتی ویروسه یا اینترنت سکیوریتی شاید بتونم برات گیر بیارم
avast هم بدین بی زحمت
برای کسپر اسکی هم فرقی نمیکنه نسخه جدیدش هست..اگه نسخه قدیمی هست هم بزارید...هر چی لاینسیس هست ممنون میشم بدین..
فقط خصوصی پیام بزارین:give_rose::love::love::love::great:
نقل قول:
avast هم بدین بی زحمت
برای کسپر اسکی هم فرقی نمیکنه نسخه جدیدش هست..اگه نسخه قدیمی هست هم بزارید...هر چی لاینسیس هست ممنون میشم بدین..
فقط خصوصی پیام بزارین:give_rose::love::love::love::great:
همه رو که نمی شه فعلا یکیش رو نصب کن یک مدت استفاده کن ببین چطوریه. به نظر من اول از avast استفاده کن که سی یپی یو و رم کمتری مصرف می کنه و بسیار هم آنتی ویروس خوبیه
اول اینو دانلود کن (اولین لینک رو دانلود کن)
کد:
https://soft98.ir/security/anti-virus/623-Avast-Internet-Security.html
متاسفانه پیام خصوصی فرستادم اما مثل اینکه نیومد چون تو ارسال های من نیست الان که می خوام بفرستم می گه باید 15 دقیقه صبر کنی بین هر پیام
اگه تو ارسال های شما هست بگو که دیگه نفرستم
نقل قول:
همه رو که نمی شه فعلا یکیش رو نصب کن یک مدت استفاده کن ببین چطوریه. به نظر من اول از avast استفاده کن که سی یپی یو و رم کمتری مصرف می کنه و بسیار هم آنتی ویروس خوبیه
اول اینو دانلود کن (اولین لینک رو دانلود کن)
کد:
https://soft98.ir/security/anti-virus/623-Avast-Internet-Security.html
متاسفانه پیام خصوصی فرستادم اما مثل اینکه نیومد چون تو ارسال های من نیست الان که می خوام بفرستم می گه باید 15 دقیقه صبر کنی بین هر پیام
اگه تو ارسال های شما هست بگو که دیگه نفرستم
میشه برای کسپر اسکای هم بدین
نقل قول:
میشه برای کسپر اسکای هم بدین
پس شما اینو دانلود کن
Kaspersky Internet Security 18
نقل قول:
خب مهندس پولی نمیخوام..میشه شما رایگان شو بزاری..:11():
میتونید از ضد ویروسهای رایگان مثل ویندوز دفندر استفاده کنین.