Mehrdad.A 88 (11-01-19), SajjadKhati (10-01-19)
گارد آنتی ویروس را غیر فعال کنید موقتا ببینید تغییر میکنه یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (11-01-19), SajjadKhati (10-01-19)
آنتی ویروس Avira و فایروال zone alarm دارم، هر دو رو غیر فعال کردم مشکل حل شد، حالا باید تک تک غیر فعالشون کنم ببینم کدومشون از من خوشش نمیاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
مشکل به شکلی دقیق پیدا شد، اگر قسمت Application control توی zone alarm firewall رو غیر فعال کنم سرعت اجرای برنامه ها عادی میشه.
حالا مشکل اینه که اگر اینو غیر فعال کنم دیگه اصلا zone alarm بدرد نمیخوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
احتمالا با یکی از امکانات avira مشکل داره
آره این هم ممکنه، اگر avira فایروال هم داشت حتی در حد یک بلاک کردن برنامه ها دیگه عالی میشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا یه آنتی ویروس نمیخرید؟ الان دیگه رایگان به سختی چیزی گیر میاد .
پیشنهادم نسخه ی امنیت کامل پادویش هه . خودم ۴ ساله دارم . هم قدرتش خوبه هم فایروال داره هم بکاپ های vss از هارد تهیه میکنه که خیلی کاربردی هه هم سرعت خیلی خوبی داره هم ضد باجگیر داره هم مولفه ضد ویروسی شدن از فلش داره و هم ارزونه
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 13-01-19 انجام شده است
Mehrdad.A 88 (13-01-19)
دیگه چاره ای نیست باید انتخاب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (13-01-19), SajjadKhati (13-01-19)
آره همینطوره، چاره ای نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آنتی ویروس خریدنش ارزش نداره همین رایگان ها خوب حفاظت میکنه، فایروال هم استفاده میکنم فقط بخاطر اینه که بتونم برنامه هایی که نباید به اینترنت وصل بشن رو بلاک کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 13-01-19 انجام شده است
SajjadKhati (13-01-19)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks