Microsoft Security Essential از بس ضعیفه که بیشتر سایت های معتبر جز تستاشون قرارش نمیدن ! به نظرم دوست عزیز احتمالا شما زیاد با ویروس و تروجان سرو کار ندارید. مثلا خودم الان بدون هر گونه آنتی ویروس کار می کنم و از این نظر هم مشکلی ندارم !
عضو VIP شهرسختافزار
Labyrinth (10-03-10), Saeed-Milan (10-03-10)
کاربر شهرسختافزار
علی جان منظورت از هیچ مشکلی ندارم چیه یعنی شما هیچ نرم افزار امنیتی نداری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali (11-03-10)
عضو VIP شهرسختافزار
درسته . من خودم ویروس ها رو به راحتی حذف کردن پست ها Soft Delete می کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آنتی ویروس اعصاب خورد کن هست و واسه من بی دلیل ! البته روزانه تا دلت بخواد فلش ویروسی وصل می کنم به سیستم ولی ویروس نمی گیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (11-03-10), Saeed-Milan (11-03-10)
کاربر شهرسختافزار
واقعاً جالب بود علي جان ولي حتماً يه ويروس كشي بكنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali (11-03-10)
کاربر شهرسختافزار
علي جان شما چطور اين كار رو انجام مي ديد . يعني به تاثيرات ويروسهاي مختلف در ريجستري ويندوز و يا ساير قسمتهاي سيستم عامل تسلط كامل داريد و يا از لينوكس استفاده مي كنيدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشكر
Comodo Internet Security
™Ali (11-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks