سلام نمیدونم از برو بچه های این تاپیک و اساتید این تاپیک کسی جواب سوال من رو میده یا نه ولی برام خیلی مهم و حیاتی هست پس میپرسم

دوستان من 1 هفته که یک ویروس ناشناخته گرفته رایانم انواع ویروس کش ها رو نصب کردم و فقط نورتون 2010 گرفتش ولی چون تریال بود پاکش که کردم دوباره وضع رایانم بدتر گذشته شده من انواع آنتی ویروس های زیر را امتحان کردم

1.avair
2.avast
3.kasper
4.norton 2010
5.avag
6.nod32
7.macafi
8.norman
9.bitdefender

این انتی ویروس ها هیچ کدوم کرک نمیشدن و اگرم میشدن غیر فعال بودن من 24 ساعت روز 17 ساعتش پایه نت هستم و شدیدا احتیاج به آنتی ویروس قوی با قابلیت کرک یا تحت لیسانس فعال میباشم که من رو ایمن کنه چون کارم با نت هست
در ضمن اصلا و عبدا از npd32 و kasper و bit defender راضی نیستم چون باعث پاک شدن خیلی از کرک های برنامه هام شدن و سرعت رایانمو به طور وحشتناکی پایین آوردن

من فقط یک آنتی ویروس کرک شده یا تحت لیسانس بسیار قوی و سبک میخوام اگه دوستان لطف کنن لینک دانلود همچین آنتی ویروسیرو برام بزارن با فایل کرک یا لیسانس فعالش واقعا ممنونشون میشم یا حد اقل راهنماییم کنن چون این ویروس ها امونمو بریدن

بازم میگم انتی ویروس norton2010 یک شاهکار هست ولی حیف که نه کرکش هست نه لیسانس فعال و نه یک کیجن معتبر

تر خدا کمکم کنید
سلام دوست عزیز.
برای محصولات simantec هیج گونه کرکی ساخته نشده!!!فقط با برنامه trial reset میتونید timer انتی ویروس رو غیر فعال کنید اگه خواستید بگید لینک دانلود تریال ریسیت رو بدم بهتون.