aminjon625 (07-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminjon625 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این سایت ها استفاده کن :
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aminjon625 (07-08-09)
کاربر شهرسختافزار
مهم!!!!
میدونم جای این پست اینجا نیست.پس شرمنده اما لطف کنید درباره ی این مشکل کمکم کنید.با تشکر M2
دوستان من یه مشکلی دارم و اونم اینه که وقتی تو اینترنتم و کاسپر در حالت فعاله سخت اجازه دانلود بهم میده اما موقعی که غیر فعالش میکنم سریع اجازه دانلود صادر میشه.حال میخواستم بدونم چطور امکان داره این مشکل رو رفع کنم؟؟؟
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
"سخت اجازه دانلود بهم میده" دقیقا یعنی چی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahmoodm2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم تنظیمات FireWall رو پایین بیار . کاسپرسکی رو الان نصب نکردم وگرنه بیش تر راهنمایی می کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام نمیدونم از برو بچه های این تاپیک و اساتید این تاپیک کسی جواب سوال من رو میده یا نه ولی برام خیلی مهم و حیاتی هست پس میپرسم
دوستان من 1 هفته که یک ویروس ناشناخته گرفته رایانم انواع ویروس کش ها رو نصب کردم و فقط نورتون 2010 گرفتش ولی چون تریال بود پاکش که کردم دوباره وضع رایانم بدتر گذشته شده من انواع آنتی ویروس های زیر را امتحان کردم
1.avair
2.avast
3.kasper
4.norton 2010
5.avag
6.nod32
7.macafi
8.norman
9.bitdefender
این انتی ویروس ها هیچ کدوم کرک نمیشدن و اگرم میشدن غیر فعال بودن من 24 ساعت روز 17 ساعتش پایه نت هستم و شدیدا احتیاج به آنتی ویروس قوی با قابلیت کرک یا تحت لیسانس فعال میباشم که من رو ایمن کنه چون کارم با نت هست
در ضمن اصلا و عبدا از npd32 و kasper و bit defender راضی نیستم چون باعث پاک شدن خیلی از کرک های برنامه هام شدن و سرعت رایانمو به طور وحشتناکی پایین آوردن
من فقط یک آنتی ویروس کرک شده یا تحت لیسانس بسیار قوی و سبک میخوام اگه دوستان لطف کنن لینک دانلود همچین آنتی ویروسیرو برام بزارن با فایل کرک یا لیسانس فعالش واقعا ممنونشون میشم یا حد اقل راهنماییم کنن چون این ویروس ها امونمو بریدن
بازم میگم انتی ویروس norton2010 یک شاهکار هست ولی حیف که نه کرکش هست نه لیسانس فعال و نه یک کیجن معتبر
تر خدا کمکم کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashibad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای محصولات simantec هیج گونه کرکی ساخته نشده!!!فقط با برنامه trial reset میتونید timer انتی ویروس رو غیر فعال کنید اگه خواستید بگید لینک دانلود تریال ریسیت رو بدم بهتون.
سلام توصیه من ESET Smart Security هستش که البته اینم کرک نداره ولی دارای Trial Reset هست که باعث میشه هر بار کامپیوتر روشن و خاموش بشه زمان باقیمانده از دوره trial دوباره 31 روز بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashibad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N@VID (08-03-10)
کاربر شهرسختافزار
با سلام
من با تمامی انتی ویروس ها کار کردم ولی از همه بهتر microsoft security essetial بوده که آپدیت کردنش خیلی راحته و بسیار قوی تر از مکافی و کاسپراسکای هست .
آپدیت کردنش که راحته ولی متاسفانه فایلهای آپدیتش یک کم بزرکندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jmfnima برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن شما اولین نفر توی دنیا هستید که عقیده دارید این چیزی را که میکروسافت داده بیرون اصلا میشه به عنوان یک نرم افزار امنیتی قابل اطمینان بکار برد چه برسه به اینکه اونرا با KasperSky و McAfee مقایسه کردش.
Labyrinth (10-03-10), Saeed-Milan (10-03-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
به نظر من از امکانات امنیتی مایکروسافت استفاده نکردن بهتر چون فقط پردازش می گیره.
™Ali (11-03-10)
عضو VIP شهرسختافزار
Labyrinth (11-03-10), Saeed-Milan (11-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks