نورتون تجربه ناموفقی ازش داشتیم تو یک شرکت . خیلی از ویروس ها رو شناسایی نمیکرد .نقل قول:
Printable View
نورتون تجربه ناموفقی ازش داشتیم تو یک شرکت . خیلی از ویروس ها رو شناسایی نمیکرد .نقل قول:
نورتون نام محصولات امنیتی شرکت سیمانتک اخیرا" تغییری در نرم افزار امنیتیش داده خبری از Antivirus , Internet Security , norton360 نیست
در سایتش محصولی زده به نام Norton Security با ضمانت 100 درصد محاقظت ! زده یا ویروسها پاک میشن یا پول شما برگشت داده میشه
یک محصول قابل نصب روی 4 سیستم عامل
باید ببینیم چکار میکنه
من تقریبا تمامی آنتی ویروس های مطرح رو نصب کردم و همه خوبی و بدی های خودشون رو دارن
ولی هر بار برگشتم به COMODO
من این محصول رو از ورژن 2 یا 3 استفاده میکنم (+ یک آنتی ویروس مثل AVAST) از چند سال پیش هم که آنتی ویروس هم به این محصول اضافه شده (قبلش فقط فایروال بود) فقط COMODO Free Internet Security رو نصب دارم روی سیستمم
در کل عالیه
اگر من این محصول رو به 2 قسمت تقسیم کنم و بخوام راجع بهشون حرف بزنم
Firewall: واقعا عالیه... عالی ، اگر تنظیمات اولیه رو درست و مطابق استفادتون انجام بدید خیلی راحت از سیستمتون محافظت میکنه حتی بدون آنتی ویروس هم میتونه از صدمه دیدن سیستم عاملتون در مقابل بدافزارها جلوگیری کنه
Antivirus: ابتدا که COMODO انتی ویروس داده بود خیلی ضعف داشت ولی به شدت پیگیر رفع مشکلات بود چه از لحاظ دیتابیس چه عملکرد خود برنامه الان در حال حاضر میتونم بگم آنتی ویروس خوبیه
مجموع این 2 با هم سطح حفاظت خیلی خوبی رو براتون ایجاد میکنه، به لحاظ سرعت برنامه، درگیرکردن برنامه، Startup ویندوز مشکلی نداره و خیلی سریع عمل میکنه
البته باید این نکته رو متذکر شم که در این زمانی که ما زندگی میکنیم امنیت 100% خنده داره... حالا میخواد این حفاظت توسط هر نرم افزاری باشه
درود برشما...بله من هم با Comodo موافقم الآن Comodo نصبه برام ، اما به هیچ وجه آنتی ویروس های Free رو نمیشه با غولی مثلBitdefender قیاس کرد....نقل قول:
Free ،Free دیگه ، از حد Free بودن که بالاتر نمیره....
خیر . محصول کرک شده نبود. از شرکت دمسان لیسانس خریداری شده بود:1. (23):.نقل قول:
بله حق با شماست درضمن نسخه ای که من استفاده میکردم نسخهMcAfee VirusScan Enterprise 8.8 Patch 3 Retail بود ، که نسخه ای قدیمیه ، یعنی تکنولوژیش طوری بود که فقط یک هسته CPU رو میشناخت!!!!!!!نقل قول:
نسخه ای که دخترداییم تو آمریکا داره استفاده میکنه Enterprise نیست....،هم ضاهرش فرق داره هم روونه...در کل اونم میگه که از کاسپراسکایی که تو ایران داشت راضی تر بوده ، ولی ضاهرا کسپر رو اونجا خیلی خیلی گرونه....
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] سالهاست نماینده مکافی در ایران هست البته در نسخه های سرور چون امریکایی هستننقل قول:
ولی همونطور که گفتم مکافی دسکتاپ سهامش برای اسرا-ل هست و اجازه ثبت نام و اپدیت و نصب انلاین رو نمیده به ایران
حالا میخواد تحت مالکیت اینتل باشه یا نباشه فرقی نمیکنه
در کل اگه من اسرا--لی هم بودم از مک آفی استفاده نمیکردم....همونطور که دوستان گفتن سرور و سالار آنتی ویروس های پولکی Bitdefender هست و بس.....:1041:نقل قول:
درضمن برادر یا خواهر گرامی عزیز....Avast تا اونجایی که من شنیدم آنتی ویروسFreeهست !!!!!!نیاز به لایسنز نداره ، رجیستر کردنش صرفا برای خدمات بیشتر و نظرسنجیه که اونم تاجایی که من میدونم Free هست....!!!!!!
به نام آواست دقت کنید: Avast Antivirus Free X.X.20XX
مثلا: Avast Antivirus Free 9.0.2006 Final
:1041:
نقل قول:
درضمن برادر یا خواهر گرامی عزیز....Avast تا اونجایی که من شنیدم آنتی ویروسFreeهست !!!!!!نیاز به لایسنز نداره ، رجیستر کردنش صرفا برای خدمات بیشتر و نظرسنجیه که اونم تاجایی که من میدونم Free هست....!!!!!!
به نام آواست دقت کنید: Avast Antivirus Free X.X.20XX
مثلا: Avast Antivirus Free 9.0.2006 Final
:1041:
اکثر شرکتهای معروف در کنار محصولات لایسنس دار اقدام به عرضه ضدویروس رایگان هم میکنن
مثل
PANDA AVIRA AVAST COMODO AGNITIUM AVG BITDEFENDER
AVAST هم نسخه های تجاری داره