سلام 2هفته قبل . . . انتی ویروس و سکوریتی7و8 نصب کردم چند روز درگیر اپدیت بودم! کلا بیخیالش شدمنقل قول:
Printable View
سلام 2هفته قبل . . . انتی ویروس و سکوریتی7و8 نصب کردم چند روز درگیر اپدیت بودم! کلا بیخیالش شدمنقل قول:
این بیشتر به سرعت اینترنت برمیگرده . کومودو از محدود شرکت هایی هست که با کاربران داخل ایران مشکلی ندارد.اگر مشکلی بود حتی اجازه دانلود با ایپی ایران نمیداد .نقل قول:
امید جان امروز یه چیزیرو کشف کردم:نقل قول:
زمانی که برای اولین بار میخای Comodo رو آپدیت کنی وضع اینجوریه ، ولی بار دوم و سوم که حجم دانلود میاد پایین مشکلی نیست...
البته قبلا هم سابقه داشته وقتی میخاستم سایتی رو باز کنم خیلی طول میکشید ولی به محض استفاده از نرم افزار های تغییر آی پی مشکل حل میشد...؟؟؟!!!
داداش شما میتونستید برید توی سایت کومودو و اپدیت کومودو رو دانلود میکردید چون برای اولین بار اونهم توسط خود انتی ویروس بخواهید اپدیت کنید خیلی طول میکشه و حجم اپدیت اولیه هم بالاست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بله این روش بهترینه...نقل قول:
کلا سرور های خارجی تو حجم های بالا سرعت خوبی ندارن و قطع و وصل هم میشن
اما با روشی که شما گفتین دیگه مشکلی نیست چونIDM مشکل قطع و وصل شدن و حل میکنه...
کلا واسه آپدیت آنتی ویروس برای اولین بار اگه بشه به صورت آفلاین اقدام کرد بهتره ، چون دیگه آدم نگران قطع و وصل شدنش نیست...
البته زمانی که Bitdefender داشتم این مشکل نبود یعنی خود آنتی ویروس عینIDM مشکل قطعی رو حل میکرد ، وقتی ارتباط قطع میشد و دوباره اقدام به آپدیت میکردم از اول شروع نمیشد آپدیت رو از هرجا که قطع شده بود ادامه میداد...ولی متاسفانه Comodo اینجوری نیست...
کلا سرعت اینترنت ما قابل قیاس با کشورهای دیگه نیست . ممکنه سرورهای اپدیت دارای یکسری تنظیمات زمانی و سرعت باشند . به خاطر همین ارتباط قطع میشه .
بارها شده که خواستم از سرور های خارجی فایلی با حجم بالا رو دانلود کنم که وسط کار کلا لینک دانلودTime out یا نمیدونم Expire شده...تازه اگر لینک رو با آی دی امRefresh هم کنیم گاهی اوقات دانلود از اول شروع میشه!!!نقل قول:
البته اگه فایل ها توسط ایرانی های عزیز آپلود شده باشه حجم های بالا رو میشکونن و چند قسمتی میکنن تا مشکل برطرف شه...بالاخره ایرانیان عزیز واسه هرچیزی راه حلی پیدا میکنن!!!:11():
تست Malware Removal Tests در سایت av-comparatives تاریخ نوامبر 2014
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پادویش :give_rose:
1- انتخاب برند خوب
2- انتخاب مدل آنتی ویروس درست
3- انتخاب گارانتی خوب و معتبر .
ترندمیکرو Trend Micro
وب روت Webroot