من یک مدت بود لیسانس بیت دفندرم اکسپایر شده بود . رفتم سراغ مکافی بدک نبود . ولی با بیت خیالم راحته کاملا .
Printable View
من یک مدت بود لیسانس بیت دفندرم اکسپایر شده بود . رفتم سراغ مکافی بدک نبود . ولی با بیت خیالم راحته کاملا .
حالا حرف از بازی که زدید یه چیزی بگم...نقل قول:
یکی از دوستای من کرم بازیه یعنی هرچیرو که بگی بازی کرده...اون پیشنهادش Comodo بود چون یه قسمت داره به اسمGaiming mode ،،،،،حالا نمیدونم اصلا آنتی ویروس خوبی هست یا نه؟؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من پریروزBitdefender نصب کردم ، دیروComodoنصب کردم ، Bitdefender سالاریه برای خودش...ولی بدون اجازه کرک هارو پاک کرد!!!نامرد!!!!!:1. (29):
یه روش خیلی خوب برای دایمی کردن بیت دیفندر تو Lord بود:نقل قول:
من به شما استفاده از آنتی ویروس رایگان Avira+فایروال رایگان Comodo رو توصیه میکنم. استفاده از این دو در کنار هم
یعنی داشتن بهترینها بدون خرج کردن یک ریال برایAvira ،Licence یکی از بهترین و سبک ترین آنتی ویروس ها با هوش
مصنوعی بالا و نرخ تشخیص فوق العاده است و تا الان از لحاظ تحریم مشکلی برای کاربران ایران ایجاد نکرده، علاوه بر آن
حجم آپدیتهای اون خیلی پایین هست و وقتی روی کامپیوتر شما نصب باشه اصلاً به آنتی ویروس فکر نمیکنید و سرعت
کامپیوتر شما نسبت به قبل تغییری نمیکنه. فایروال رایگان Comodo هم که نیازی به تعریف نداره و قدرتمندترین فایروال در
جهان است.
نگاهی به سایت معروف av-comparatives و نشانهای کسب شده توسط Avira بندازید، کسب نشان +Advanced در اکثر
زمینه ها توسط Avira در چند سال پیاپی گویای قدرت کم نظیر این آنتی ویروس هست.
این هم از نتایج سایت مشهور AV-Test :
کومودو روی لپتاپم دارم . واقعا قدرتمنده و ویژگی خوبش رایگان بودنش هست . ویروس هایی که سیستم هایی که کاسپرکی اپدیت شده شناسایی نمیکرد رو شناسایی میکرد.ولی بعد از سالها تست نرم افزارهای امنیتی مختلف من به بیت دفندر رسیدم .نقل قول:
با توجه به قیمت مناسب ANTIVIRUS PLUS بیست دفندر من لیسانسش رو خریدم . کلا به آنتی ویروس کرک شده به هر شکل اعتقاد ندارم.نقل قول:
قیمتش چقدره آقا امید؟نقل قول:
مدتش چقدره؟
25 تومن من از کسی میخرم .یکسال کاملنقل قول:
تورو خدا !!!! خیلی خوبه ما آدمای بیچاره و فقیر اگه بخاییم بخریم چند تومن برامون در میاد؟