این چیزی شما می گویید قبول ولی این مسئله کار ما نیست در همه مقایسه های یک نرم افزار Virtualization بر اساس امکانات و تواناایی هایشان بررسی می کنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K A S R A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من در بررسی ام فقط تفاوت های آنها را بیان کردم
در یک جمع بندی کلی باید گفت VMware بهترین انتخاب در بین این سه تا هست چون
1- روش DOS, Windows, Linux, FreeBSD, Netware, Solaris نصب می شه
2- سیستم عامل 64 بیت را به عنوان میهمان قبول می کنم
3- تکنولوژی SMP را روی سیستم عامل میهمان برای CPU های چند هسته ای پشتیبانی می شود
4- Virtual appliances های زیادی برای آن ساخته شده ان
5- نسخه های موفقی برای Windows, Linux و Mac OS داره
مطمئن هستید که Open Office نمی تونه فایلی ایجاد کنه که MS Excel بخونه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K A S R A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در جریان باشید Open Office خروجی PDF هم داره
قبول دارم ، حداقل برای مدتی باید اینطور باشه البته Open Office و KOffice رقیب MS Office هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K A S R A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کدام حرف ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K A S R A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این که Microsoft از SUN Microsystem قوی ترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K A S R A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks