دوست عزیز مطلب من در جواب آرمان بود ... می بینی که نقل قول از Stream داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مطلبتو خوندمش , مطلب شسته رفته و خوبی هست هر چند پراکنده گویی زیاد داره ولی سر جمع خوب بود ... واسه همینم تشکر کردم .
چیزی که من نوشتم یه مطلب پایه ای و علمیه ... ( اصول مهندسی نرم افزار ) . شامل هر محصول نرم افزاری میشه .
اما Office :
منظور من از Office یه نرم افزاره که Microsoft تولید کرده و اسمش هم OFFICE هست ... افتاد !!!
مهم اینه که Excel فایل های SunM.... رو نمیخونه و همچنان در رتبه اول بهترین صفحه گستردست ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اون گذشته همیشه قرار بر اینه که نرم افزار های جدید تر و نو ظهور خودشونو با قدیمیترها و جا افتاده ها ساز گار کنن ... قبول نداری ؟
حرفی که خودت زدی دلیل خوبیه واسش . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال : کجای حرفای من عجیبه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks