نمیدونم دوستان چرا دنبال این برنامه ها هستند .. شما که با سیستماتون سرعت کم و کند شدن سیستم معنی نداره ... اینو ما باید بگیم که داریم با سیستمی کار میکنیم که CPU اون 700 مگاهرتزه و هارد اون 20 گیگ .. جناب Hossein_OC که اطلاعات سیستمشون توی امضاشون هست با این اطلاعات یعنی شما مشکل سرعت و کندی را دارید ؟ پس ما چی بگیم ؟
نه اون کند شدنی که شما فکر میکنی !

وقتی تازه ویندوز میریزم سرعت خیلی توپه ولی بعد از چند ماه وقتی که سیستم را روشن میکنی و میری تو دسکتاپ اون موقعه با هفته ی اول سرعتش خیلی فرق کرده (کند تر شده )

در صورتی که برنامه ها همون ها هستند که هفته ی اول نصب بودند و فقط تغییر که کرده این بوده که چندین برنامه نصب و Remove شده همین ! این میتونه باعث کندی بشه !

و این که از همه عجیب تره :

من وقتی ویستا 64 سرویس پک 1 را نصب میکنم بعد از نصب تمام برنامه هایی که لازمشون دارم درایو ویندوز 15 گیگ اشغال میشه در صورتی که الان 20 گیگ اشغاله و تقریبا 2 ماه که دارم استفاده میکنم !

این 5 گیگ از کجا آمده ! در صورتی که تمام برنامه های نصب شده در درایو ویندوز که پاکشون کردم حتی پوشه ای هم ازشون به جا نمونده چه برسه به خودش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید