خوب گزینه های خیلی خوبی الان هستند مثل :
1- IDM
2- Flashget
3- Star Downloader
4-Gigaget
که هر کدوم خصوصیات خوبی دارند که میشه بهشون اطمینان کرد اما بعد از مقایسه نهایی به Flashget رای دادم . اما بهتر هست قبلش به بررسی بقیه اون ها بپردازم :
گیگاگت دانلود منیجر خوبی هست و آینده خوبی داره اما الان به دلیل اینکه Site Login Manager نداره + زمان بندی البته به وسیله Flashgot میشه کاری کرد که از کوکیز بروزر استفاده کنه اما بازم جای Site Login Manager را نمیگیره . سرعت بسیار بالایی داره به نظر من گیگاگت + هوش مصنوعی قوی که خیلی قشنگ لینک ها را میشه باهاش دانلود کرد + تکنولوژی Net Grid که باعث افزایش سرعت دانلود میشه .
Star Downloader هم خیلی شبیه IDM هست و هیچ مزیتی نسبت به IDM نداره جز اینکه Free هست + در هنگام شروع سریعتر دانلود میکنه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
IDM هم که دیگه نیاز به توضیح نداره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما Flashget نسخه 2.0.2 که اردلان جان لینک داده بودند را دانلود کردم به نظرم خیلی عالی بود ! سرعتش که در حد IDM هست ( میانگین را ببینید نه سرعت اولیه ! ) اما از نظر هوش مصنوعی کمی ضعیف تر از IDM هست و مجتمع سازیش با بروزر ها خیلی خوب نیست ( با وجود Flashgot ) . امکاناتش خیلی زیاد هست + امکاناتی نظیر دانلود تورنت + eMule .
دوستان گفتند مشکل با رپیرشیر که راه حلش را پیدا کردم :
برای دانلود از رپیرشیر به منو Tab برید و روی گزینه Default Download Properties و Login To Server را تیک زده و قشنگ یوزر + پسورد اکانت پرمیومتون را بزنید و راحت دانلود کنید ! ( قابل توجه ساسان عزیز و ... ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks