لطفا کمک کنید
سلام.از سال جدید همه ی سیستم های دانشگاه رو دوباره فریز کردن (قبلا بعضیاش غیرفعال بود) و چون رو یکی از سیستم ها لیست های طولانی برای دانلود میزارم و طول میکشه که دانلود بشه، DeepFreeze نمیزاره به هدفمون برسیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و بعد ریستارت درایو C به حالت قبل برمیگرده.
روش های زیادی برای هکش امتحان کردم ولی نتونستم.امروز خواستم یکی از روش ها رو رویسیستم خودم تستش کنم. DeepFreeze 6 standard رو نصب کردم.یکی از سایتها یه فایل 15مگی به اسم Persi0.sysگذاشته بود و میگفت که باید با همون فایل داخل درایو C جایگزین بشه.با ویندوز لایو فایلو جایگزین کردم ولی دیگه برنامه اجرا نشد.Uninstallهم نمیشد.دوباره با ویندوز لایو پوشه نصب برنامه تو Program files و فایل Persi0.sys رو تو درایوC پاک کردم و ریست کردم.الان هیچ اثری از برنامه تو سیستم نیست ولی بازم موقع ریستارت سیستم به حالت قبل برمیگرده.وقتی رو فایل Setup هم کلیک میکنم برای حذف ، میگه باید برنامه رو Disable کنی
تو تسک منیجر هیچ اثری از پروسسش نیست.با Your Uninstaller هم نمیشه کاری کرد چون برنامه تو لیستش نیست.با System Restore هم نتونستم کاری کنم
تو رو خدا کمک کنید نمیخوام ویندوز عوض کنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
لطفا کمک کنید
روش دیسیبل کردن و انیستال کردن
How do I uninstall Deep Freeze? - Powered by Kayako Help Desk Software
M3RS4D 50062 (09-04-15), SajjadKhati (09-04-15), YosefFaraji (09-04-15)
غیرفعال كردن نرمافزار
طبیعتاً به خاطر حساس بودن نرمافزار، نباید به همین راحتیها بتوان آنرا غیرفعال كرد و همینطور هم هست. برای غیرفعال كردن این نرمافزار باید كلیدهای تركیبی Ctrl+Alt+Shift+F6 را بفشارید.
با این كار، پنجرهای باز میشود. اگر پسوردی تعریف كردهاید، آنرا وارد كنید، در غیر اینصورت فقط بر روی OK كلیك كنید تا محیط ساده و كوچك برنامه باز شود.
برای اینكه نرمافزار را غیرفعال (Thawed) كنید، باید در تب Boot Control گزینه سوم یعنی Boot Thawed را انتخاب كنید. حالا اگر یك بار ویندوز را Reset كنید، خواهید دید كه بر روی آیكون نرمافزار در System Tray یك علامت قرمز رنگ چشمك میزند و این، به معنی غیرفعال بودن نرمافرار است. در زمان غیرفعال بودن نرمافزار، همه تغییرات همانند قبل، ثبت میشوند.
با گزینه دوم (Boot Thawed on next n restarts) میتوانید تعیین كنید كه نرمافزار تا چند بار Reset شدن ویندوز، غیرفعال باشد. به طور مثال اگر عدد 5 را وارد كنید، كاربری كه با كامپیوتر كار میكند، تا 5 بار میتواند ویندوز را Reset كند و تغییرات لازمه را اعمال كند، بعد از 5 بار، نرمافزار دوباره فعال میشود و ویندوز Freeze میشود.
اگر نتوانستهاید پسوردی برای نرمافزار تعریف كنید، با استفاده از تب Password و دو بار وارد كردن یك كلمه عبور، نرمافزار دارای یك پسورد میشود.
توجه: برای Remove كردن این نرمافزار از روی سیستم، باید ابتدا به حالت Thawed بروید (یعنی ابتدا نرمافزار را غیرفعال كنید و یك بار سیستم را Reset كنید) و سپس بر روی فایل نصب نرمافزار دابلكلیك كنید. در این حالت دكمه Install به Uninstall تبدیل شده است. بر روی ان كلیك كنید تا این نرمافزار پاك شود.
پیشنهاد میشود تنها برای كارهای ضروری این نرمافزار را غیرفعال كنید و بعد از غیرفعال كردن، حواستان باشد كه قبل از اعمال تغییرات كاربران، دوباره آنرا فعال كنید.
مطمئناً با استفاده از این نرمافزار اولاً نیاز به نظارت بسیار كمتر خواهد شد و ثانیاً مشكلاتی كه موجب میشود دائماً ویندوز عوض شود، كمتر پیش خواهد آمد.
رفع مشکلهای احتمالی:
توجه: اگر پسوردی برای نرمافزار تعریف كردید و اون رو فراموش كردید، مراجعه كنید به این آدرس:
Home - Faronics
توضیح خلاصه اینكه: وارد تنظیمات BIOS سیستمتون بشید، تاریخ سیستم رو حداقل به 60 روز پیش تغییر بدید. حالا وارد ویندوز بشید، فایل مربوط به نصب نرمافزار رو اجرا كنید و اون رو Uninstall كنید و اگر خواستید، دوباره نصبش كنید، فقط این بار حواستون باشه كه پسورد رو فراموش نكنید!
اگر به هر دلیلی، با فشردن کلیدهای CTRL+ALT+SHIFT+F6 پنجره نرم افزار باز نشد و یا اینکه قفل میکرد، وارد اکانت Administrator بشید و از اونجا غیرفعال کنید.
M3RS4D 50062 (09-04-15), SajjadKhati (09-04-15), YosefFaraji (09-04-15)
ولی هیچ ردی از برنامه نمونده.پوشه هاشو حذف کردم کلا.از ریجستری هم حذفش کردم.ولی یه فایل با اسم DeepFrz.sys هست تو مسیر Windows/system32/drivers که اون باعث شده که بعد از حذف برنامه هم سیستم فریز باشه.با ویندوز لایو اون فایلو حذف کردم ولی موقع بالااومدن ویندوز ماوس و صفحه کلید کار نمیکرد.اون فایلو بر گردوندم به همون مسیر تا درست بشه.ولی میدونم مشل اصلی همین فایله
به نظر میاد مشکل شما در حذف غلط این برنامه باشه . کلا مزخرفترین برنامه ای هست که دیدم . باید قبل از انجام کاری روش درست پاک کردنش رو از سایت سازندش میخوندید بعد اقدام میکردید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این روش رو تست کنید
http://usuarios.arnet.com.ar/fliamar...tutorial6.html
M3RS4D 50062 (09-04-15), YosefFaraji (09-04-15)
|
|
من خواستم یکی از روش های هک این برنامه رو رو سیستم خودم امتحان کنم.یه فایل به اسمPersi0.sysمیسازه تو درایو C موقع نصب که یکی از سایتا ویرایش شده ی اون فایل رو گذاشته بود برای دانلود که به جای اون جایگزین بشه.وقتی جایگزینش کردم با ویندوز لایو ، بعد از روشن شدن سیستم دیپ فریز بالا نیومد .رو فایل Setup کلیک کردم برای حذفش ولی گفت که باید اول غیر فعال بشه.درحالی که هیچ اثری از برنامه نبود.الانم مشکل همینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (09-04-15)
خیلی سخته اینطوری نظر دادن .دقیقا الان در چه حالتی هست . این برنامه دارای چندین الگوریتم کاری هست . هک کردن هم میخواستید تست کنید کاش روی ویندوز دیگه جز ویندوز اصلی خودتون انجام میدادیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان تو قسمت سرویس توی Msconfig این رو دارید :DFServ Deep Freeze Services
نه تو MSConfig نیست.تو تسک منیجر هم نیست.الان تنها مشکل فایل Deepfrz.sysتو مسیر Drivers ویندوز هست به نظرم و با حذف اون درست میشه.ولی وقتی حذفش کردم کیبرد و ماوس از کار افتاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثل اینکه این روش بتونه مشکل رو حل کنه :Deep Freeze Unfreezer !
ولی دقیقا نفهمیدم منظورش چیه؟باید با یه ویندوز دیگه ریجستری این ویندوز رو دستکاری کنم؟
آخرین ویرایش توسط YosefFaraji در تاریخ 09-04-15 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks