سلام.از سال جدید همه ی سیستم های دانشگاه رو دوباره فریز کردن (قبلا بعضیاش غیرفعال بود) و چون رو یکی از سیستم ها لیست های طولانی برای دانلود میزارم و طول میکشه که دانلود بشه، DeepFreeze نمیزاره به هدفمون برسیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و بعد ریستارت درایو C به حالت قبل برمیگرده.
روش های زیادی برای هکش امتحان کردم ولی نتونستم.امروز خواستم یکی از روش ها رو رویسیستم خودم تستش کنم. DeepFreeze 6 standard رو نصب کردم.یکی از سایتها یه فایل 15مگی به اسم Persi0.sysگذاشته بود و میگفت که باید با همون فایل داخل درایو C جایگزین بشه.با ویندوز لایو فایلو جایگزین کردم ولی دیگه برنامه اجرا نشد.Uninstallهم نمیشد.دوباره با ویندوز لایو پوشه نصب برنامه تو Program files و فایل Persi0.sys رو تو درایوC پاک کردم و ریست کردم.الان هیچ اثری از برنامه تو سیستم نیست ولی بازم موقع ریستارت سیستم به حالت قبل برمیگرده.وقتی رو فایل Setup هم کلیک میکنم برای حذف ، میگه باید برنامه رو Disable کنی
تو تسک منیجر هیچ اثری از پروسسش نیست.با Your Uninstaller هم نمیشه کاری کرد چون برنامه تو لیستش نیست.با System Restore هم نتونستم کاری کنم
تو رو خدا کمک کنید نمیخوام ویندوز عوض کنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks