آنتی ویروس کرک شده استفاده نکنید . فایده نداره .
سلام دوستان..من میخام انتی ویروس کسپر اسکای دانلود کنم ..کدومشو دانلود کنم تفاوتشون در چی هست؟؟؟Kaspersky Internet Security 16.0.1.445 Final
چه فرقی داره داره با Kaspersky Total Security 16.0.1.445 Final
|
javaheri69 (18-04-16)
میشه بگید چرا؟؟؟چه انتی ویروسی نصب کنم قوی باشه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اپدیت کامل نمیگیرید . عموما بعد از مدتی کرکش از کار میوفته . شما میتونید آنتی ویروس ارجینال یکساله بگیرید حدود 40-50 تومن که تقسیم 12 ماه کنید مبلغ کمی میشه .
این هم یکی از فروشگاه هایی که آنتی ویروس ارجینال دارد
ÙØ±Ùشگا٠– Ú©ÙÛÙ Ù ØØµÙÙØ§Øª
javaheri69 (18-04-16)
نسخه اینترنت سکوریتی پیشنهاد میشه چون فایروال داره و از نسخه انتی ویروس بهتره . نسخه توتال سکوریتی هم یه سری امکانات اضافی داره که استفاده ی انچنانی نداره .
و صد البته که نسخه ارجینال پیشنهاد میشه و نه نسخه های وجود در سایت ها که تریال ریست و ... دارند .
javaheri69 (18-04-16)
دوست عزیز به هیچ عنوان کرک استفاده نکنید. نصب کنید و یک ماه نسخه آزمایشی ( Trial ) استفاده کنید و اگر راضی بودید خریداری کنید. بهترین نسخه کاربردی برای شما Internet Security می باشد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pr0m3en (27-04-16)
|
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Parhaam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ادامه سخنان دوست عزیزمون از تریال ریست هم استفاده نکنید.
کاراءی آنتی ویروس رو پایین میاره طبق تست ها
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks