سلام دوستان..من میخام انتی ویروس کسپر اسکای دانلود کنم ..کدومشو دانلود کنم تفاوتشون در چی هست؟؟؟Kaspersky Internet Security 16.0.1.445 Final
چه فرقی داره داره با Kaspersky Total Security 16.0.1.445 Final
سلام دوستان..من میخام انتی ویروس کسپر اسکای دانلود کنم ..کدومشو دانلود کنم تفاوتشون در چی هست؟؟؟Kaspersky Internet Security 16.0.1.445 Final
چه فرقی داره داره با Kaspersky Total Security 16.0.1.445 Final
|
javaheri69 (18-04-16)
میشه بگید چرا؟؟؟چه انتی ویروسی نصب کنم قوی باشه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اپدیت کامل نمیگیرید . عموما بعد از مدتی کرکش از کار میوفته . شما میتونید آنتی ویروس ارجینال یکساله بگیرید حدود 40-50 تومن که تقسیم 12 ماه کنید مبلغ کمی میشه .
این هم یکی از فروشگاه هایی که آنتی ویروس ارجینال دارد
ÙØ±Ùشگا٠– Ú©ÙÛÙ Ù ØØµÙÙØ§Øª
javaheri69 (18-04-16)
نسخه اینترنت سکوریتی پیشنهاد میشه چون فایروال داره و از نسخه انتی ویروس بهتره . نسخه توتال سکوریتی هم یه سری امکانات اضافی داره که استفاده ی انچنانی نداره .
و صد البته که نسخه ارجینال پیشنهاد میشه و نه نسخه های وجود در سایت ها که تریال ریست و ... دارند .
javaheri69 (18-04-16)
دوست عزیز به هیچ عنوان کرک استفاده نکنید. نصب کنید و یک ماه نسخه آزمایشی ( Trial ) استفاده کنید و اگر راضی بودید خریداری کنید. بهترین نسخه کاربردی برای شما Internet Security می باشد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pr0m3en (27-04-16)
|
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Parhaam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ادامه سخنان دوست عزیزمون از تریال ریست هم استفاده نکنید.
کاراءی آنتی ویروس رو پایین میاره طبق تست ها
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks