هیچ کسی نیست که جواب بده ؟
ای خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
1:اصلا این DX10 که روی XP نصب بشه تاثیر تو Game هم داره؟
2: اونی که آقای Shahryar گذاشته چطور باید نصبیدش؟
3:وقتی نصب کردمش اینطور میشه ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4:مثلا تا اینجا پیش رفتم و حالا اینطور هم میشه همون سوال 1 :
یک نفر به سوال ما جواب نمیده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر .
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 21-06-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
هیچ کسی نیست که جواب بده ؟
ای خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
कभी हार
عزیزم من تا حالا نصبش نکردم که اطلاعات تجربی در اختیار شما بگذارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این عکسی هم که بالا گذاشتید را روش خیلی تکیه نکنید + کسرا جان گفتند که پروژه Allky متوقف شده اما با این حال دوست دارید نصب کنید و حتما تجربه خودتون را در اختیار بقیه قرار بدید چون این قضیه باید تست بشه . اما به هر حال این DX10 هیچ ربطی به اون DX10 ویستا نخواهد داشت !
قربانت
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Overclocker (21-06-08)
کاربر شهرسختافزار
آقای Shahryar من هنوز نمیدونم که چطور نصبش کنم راهنمایی میخوام خیلـــــــــــــــی ممنون .
کاربر شهرسختافزار
آقای Shahryar من هنوز نمیدونم که چطور نصبش کنم راهنمایی میخوام خیلـــــــــــــــی ممنون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آقای Shahryar اگر من بخوام نتایج را در فروم قرا بدم اول باید این DX10 را نصب کنم و بعد نتایج ازش حاصل میشه پس کمک در نصب DX10 میخوام Ok ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks