چرا نیست ؟
Avast Anti virus Pro
Avast Internet Security
دو محصول خانگی این شرکت هستند
Avast
Avira
ESET NOD32
Webroot
Kaspersky
McAfee
Microsoft Security Essentials
Norton
Panda
Bitdefender
Comodo
Reg Run
Ashampoo
Windows Defender
AVG
بله رضاجان...بانک مرکزی هم سال ها آنتی ویروسش مک آفی بوده و هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسخه ی خونگی که نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا نیست ؟
Avast Anti virus Pro
Avast Internet Security
دو محصول خانگی این شرکت هستند
seyed mamali (18-11-14), مهدی بهادرفر (18-11-14)
در مورد نسخه های جعلی یه چیزیرو بد نیست که ازLOR نقل قول کنم....لطفا با دقت بخونیدش تا ابهاماتمون برطرف بشه....
نقل قول
- - - Updated - - -
ته رضاجان منظورم اینه که اون نسخه های تجاری که شما درموردش بحث میکنید ، استفاده ی خونگی هم دارن یا اینکه واسه خونه بیخودن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الآن
Avast Anti virus Pro و Avast Internet Security نسخه هایFree هستند؟
آخرین ویرایش توسط seyed mamali در تاریخ 18-11-14 انجام شده است
Rezasam1 (18-11-14)
منظور از نسخه های جعلی trial 30 و 180 روزه نیست منظور نرم افزارهایی هستند که بدون نیاز به وارد کردن لایسنس یا سریال آپدیت میشن
مثل برخی نسخه های نود 32 کرک شده و مکافی اینترپرایز که هربار رو اپدیت کلیک میکنید پیغام آپدیت شدن میدهند
فرق نسخه تریال با اصلی در نمایش پیامها هست
مثلا اگه از پاندا تریال 180 روزه استفاده کنید بعد بالا اومدن ویندوز پیامی ظاهر میشه که شما از نسخه تریال استفاده میکنید
بعضی ها هم مثل بیت دفندر اینکارو نمیکنن ولی اخره نام محصولشون در پنجره مربوطه میزنن not for sell که بگن این نسخه تریال هست و نسخه اصل نیست تا کسی نتونه لایسنس هارو بفروشه
AMD>INTEL (18-11-14), s.m0rteza (19-11-14), seyed mamali (18-11-14), مهدی بهادرفر (18-11-14)
|
دو محصول برای دسکتاپ هستند بیخود هم نیستند الان یکی از موتورهای ضدویروس GDATA موتوره AVAST هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (18-11-14), s.m0rteza (19-11-14), seyed mamali (18-11-14), مهدی بهادرفر (18-11-14)
ممنون از رضا جان بابت توضیحات جامعش...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم تو این تاپیک جدیدترین اخبار و اطلاعات در مورد آنتی ویروس ها گذاشته بشه....
تا اینجاش که خیلی خوب بود....
آخرین ویرایش توسط seyed mamali در تاریخ 18-11-14 انجام شده است
برای دوستانی که ازMcAfee استفاده میکنن یه روش آپدیت آفلاین ساده وجود داره....(من تقریبا 2 سال از این روش استفاده کردم)
هر هفته شنبه ها از لینک زیر قابل دریافته(من توصیه ام اینه که ماهی یکبار این کارو انجام بدید....هفته ای یکبار لازم نیست)
توضیح:فایل رو دانلود میکنید و اون رو نصب میکنید....
برای اطمینان از Update شدن:بعد از 30 ثانیه روی آیکن آنی ویروس درTask bar کلیک راست کنید رویAbout virus scan Enterprise کلیک کنید،
متوجه میشوید که شمارهDAT و تاریخشون تغییر کردن
لینک دریافت آپدیت های آفلاین مک آفی به صورت هفتگی (عصر هر شنبه)
s.m0rteza (19-11-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط disna برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بحث داره داغ میشه ها......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا باتوجه به این صحبت ها و شرایط کشور ما....پیشنهاد شما برای نصب یک آنتی ویروس بی درد و سر چیه؟
s.m0rteza (19-11-14)
منم نگفتم نسخه خونگی میفروشه گلم ! گفتم نسخه سرور میفروشه اصلا" نخوندی من چی گفتم فقط شبکه گستر رو دیدی و نماینده مکافیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط disna برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای بقیه مهم نیست اما برای شما که وب سایت اطلاع رسان امنیت هستین واجبه بدونید چه شرکتهایی نمایندگی دارن
شما با همه ضدویروسها مشکل دارین ؟ کسپرسکی بیت دفندر مکافی ؟ فقط ترندمایکرو خوبه و گارانتیش اصلیه ؟
شما سایتهای معتبر تست انتی ویروس رو قبول ندارین بعد برای مقایسه میایین سن و سال یک محصول رو به رخ میکشین ؟
در ضمن چه بحثی ؟ دوستمون گفتن چرا دسکتاپش اپدیت نمیشه منم گفتم چون اسراییلی هست پس شلوغ بازی درنیار واسه ما
یه نظرسنجی بگیرین ببینین چندنفر ترندمایکرو نصب میکنن چند نفر کسپرسکی
AMD>INTEL (19-11-14), M3RS4D 50062 (19-11-14), s.m0rteza (19-11-14), مهدی بهادرفر (19-11-14)
با سلام به دوستان
آنتی ویروس 360 qihoo یک آنتی ویروس کاملا رایگان و فوق العاده قدرتمند هست که به همگی استفاده از این انتی ویروس رو پیشنهاد میکنم.این آنتی ویروس مجهز به 5 موتور هست:
1-موتور بیت دیفندر 2-موتور اویرا 3-موتور خود 360 4-موتور سیستم ابری 360 5-موتور بهینه سازی سیستم شما
ترکیب اصولی موتورها در کنار قدرت شناسایی فوق العاده این آنتی ویروس خصوصا در حالت آنلاین (به دلیل استفاده از تکنولوژی جدید ابری)امنیت کامل و مثال زدنی رو برای سیستم شما به ارمغان میاره. آپدیت راحت و بدون درد سر در کنار محیط بسیار زیبا و کاربردی این آنتی ویروس هم از نقاط برجسته ی این محصول امنینی می باشد.شاید تنها ایراد این انتی ویروس نداشتن فایر وال باشه.من در سایت 360 برای مسولان سایت نوشتم که چرا فایروال نداره که در جواب گفتند درسته که فایروال نداره.ولی ابزاری در آنتی ویروس تعبیه شده که تقریبا کار فایروال رو انجام میده.البته اگه تمایل داشته باشید میتونید در کنار این بسته امنیتی از فایروال قدرتمند کومودو نیز استفاده کنید.در آزمونهای تمامی سایتهای معتبر این انتی ویروس هر روز داره عملکرد بهتری رو ارائه میده و رتبه ها و عملکردش در هر آزمون رو به بهبود هست.اگه به همین صورت ادامه بده قطعا یکی از بهترین ابزارهای امنیتی در دنیا هست.مطلب آخر هم شاید تصور کنید با داشتن 5 موتور این آنتی ویروس خیلی باید سنگین باشه.در حالیکه واقعا سبکه!این یک شعار یا حرف تبلیغاتی نیست آقایون.این انتی ویروس واقعا سبکه و در حالیت عادی نصف آنتی ویروس ایست اسمارت سکیوریتی از منابع رم و سی پی یو استفاده میکنه.در حالت سکیوریتی که قوی ترین حالت آنتی ویروس 360 هست البته کمی سنگین میشه و حدودا در حد انتی ویروس بیت دیفندر اینترنت سکیوریتی از منابع رم و پردازنده استفاده میکنه.البته سبک بودن خصوصا برای سیستم های امروزی خیلی مهم نیست و فراموش نکنیم که هدف از نصب آنتی ویروس برقراری امنیت هست.بس زوم کنید روی امنیت!
بگذریم!
آنتی ویروس اشامپو هم از موتورهای بیت دیفندر و امسیسافت استفاده میکنه و آنتی ویروس بسیار کامل و خوبیه.ولی خوب رایگان نیست.آنتی ویروس پاندا گلوبال هم که البته رایگان نیست هم فوق العاده کامل و قدرتمنده.پاندا کلود هم که رایگانه و علی رقم نداشتن فایروال بازم انتی ویروس خوبیه.اوست و ای وی جی و اف سکیور و نورتون و بولگارد هم اصلا برای استفاده پیشنهاد نمیشه.اویرا و ایست و کاسپر هم آنتی ویروس های قابل اعتمادی هستند.
بنده شخصا تجربه ی کار با تمام آنتی ویروسهایی که در این پست ازشون نام بردم رو دارم و اگه سوال یا هر مطلبی درباره ی آنتی ویروس های فوق بود در خدمت دوستان هستم.(اگه وقت کنم بیام)
با مهر ...
Rezasam1 (19-11-14), seyed mamali (19-11-14), مهدی بهادرفر (19-11-14)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks