AM3 (06-12-14), AMD>INTEL (29-11-14), seyed mamali (30-11-14), مهدی بهادرفر (30-11-14)
Avast
Avira
ESET NOD32
Webroot
Kaspersky
McAfee
Microsoft Security Essentials
Norton
Panda
Bitdefender
Comodo
Reg Run
Ashampoo
Windows Defender
AVG
بله حسابشون جداست نورنون بعده 8 سال ویروس پیدا میکنه ترندمیکرو پیشرفته و همکار سیسکو تحلیلش میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط disna برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا من یه سوالی دارم اگه Symantec این ویروس رین رو شناسایی نمیکرد ترندمیکرو بوئینگ چکار میکرد؟
میتونست شناسایی کنه که بخواد تحلیلش کنه ؟ این ضدویروسه پیشرفته با تکنولوژی های روز چطور اجازه داده این ویروس 8 سال بچرخه ؟
اینجا جای مناسبی برای تبلیغ انتی ویروس نیست بهتره سری به بازارچه سایت بزنید اونجا براش تایپیک بزنید بفروشید
AM3 (06-12-14), AMD>INTEL (29-11-14), seyed mamali (30-11-14), مهدی بهادرفر (30-11-14)
حالا دیگه منم با نظر نیماجان موافقم!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
"دوستان لطف کنند یکم مهربان تر بحث کنند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید "
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
(((ساسان))) (03-12-14), مهدی بهادرفر (30-11-14)
دوستان بعد از اینکه تحقیق کردم و دیدم که بیت دفندر خیلی باگ داره ، رفتم بین نورتون و کسپرسکی تحقیق کردم و متوجه شدم که نورتون ایران را تحریم کرده و همین طور کندی بیشتری را توی برخی از زمینه ها ایجاد میکنه.
برای همین Kaspersky Internet Security 2015 را خریدم و چنده روزه استفاده میکنم خیلی بهتر از نسخه قبلی شده و راضیم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
(((ساسان))) (03-12-14), alksdj (02-12-14), AMD>INTEL (02-12-14), hamed 111 (02-12-14), mehrdad_ab (02-12-14), Rezasam1 (02-12-14), مهدی بهادرفر (02-12-14)
مبارک باشه
درمورد بیت دفندر میشه بفرمایین چه باگی داره ؟
نورتون اجازه آپدیت میده اما اجازه دانلود خود برنامه و رفتن به سایتش رو نمیده
(((ساسان))) (03-12-14), AMD>INTEL (02-12-14), مهدی بهادرفر (02-12-14)
سایت مجله pc magazine درباره Bitdefender Internet Security 2015 نظر مثبتی نوشته و از 5 امتیاز موجود عدد4 رو ثبت نموده است .بزرگترین ایراد هم از نداشتن کنترل بسیار خوب در نظارت Yahoo Messenger protocol قید شده است و دیگری هم نگرفتن امتیاز خوب زمان بلاک کردن malware قید شده است .
امتیاز بیت دفندر و کاسپر هر دو چهار هست .
بررسی کاسپرسکی
بررسی بیت دفندر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(((ساسان))) (03-12-14), Rezasam1 (02-12-14), مهدی بهادرفر (02-12-14)
نتایج سایت pcmag هم داره جالب میشه نرم افزارهای امنیتی بیت دفندر Antivirus , InternetSecurity , TotalSecurity
از لحاظ شناسایی virus , malware هیچ فرقی باهم ندارن فقط از لحاظ برنامه های امنیتی بیشتر مثل AntiSpam , AntiHacker , Firewall , Tuneup , Parental Control
باهم فرق میکنن اگر اینترنت سکیوریتی بیت دفندر نتونه مالور هارو خوب شناسایی کنه پس انتی ویروس پلاس هم باید همین ایراد در بررسیش زده بشه که نزده
(((ساسان))) (03-12-14), AM3 (03-12-14), disna (03-12-14), مهدی بهادرفر (02-12-14)
|
ببین شما تو سایت خودت هم محبوبیت نداری هر خبری میگذاری 4 تا 7 تا نظر منفی میگیریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط disna برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خجالت بکش با این روش ها ترندمیکرو فروش نمیره کسپرسکی کم بود پاندا رو هم بهش اضافه کردی؟ هر ضدویروسی به غیر از ترندمیکرو
راجع به ویروس رجین حرف بزنه میشه همکار کسپرسکی و کلاهبردار میشه؟
اگه دوتا نظر مثبت تو سایتت زده میشد دلم نمیسوخت برات ولی الان برات تاسف میخورم نه سایتت جایی داری نه اینجا
خوش باشی غول بوئینگ ترندمیکرو
alksdj (03-12-14), AM3 (03-12-14), AMD>INTEL (03-12-14), مهدی بهادرفر (03-12-14)
من با مدرک میام جلو منتها بدبختی اینجاست شما هیچ سایتی رو قبول ندارین
این نتایج تست ترندمیکرو 2010 هست ببخشید دیگه ارشیو قدیمیتر پیدا نشد ولی خب میشه حساب کرد این برند25 ساله از سال 1988 تا 2014 چکار کرده
avtest 2010 windows 7
pcmag 2010
اوج قدرت ترندمیکرو از سال 2012 هست نه 1988 ادعای برتری امنیت 25 ساله این ضدویروس توسط دیسنا با توجه به مدارک موجود رو خودتون بررسی کنید
نتایج پاندا و کسپرسکی که لقب کلاهبردار توسط دیسنا گرفتند رو هم در سال 2010 ببینید
ویرایش
در حال حاضر ترندمیکرو هم جزو برترینهای ضدویروس هست و نتایجش در هر دو سایت بالا در سال 2014 بسیار عالی بوده
اما اینکه دیسنا قصد داره سایر ضدویروسهارو زیر سوال ببره کار درستی نیست ایشون میگن بیت دفندر بدک نیست !
موتوره درجه یک قدرتمند و مشهور بیت دفندر که در نرم افزارهای امنیتی شرکتهای مطرح ضدویروس مورد استفاده قرار میگیره از نگاه ایشون بدک نیست
پاندا چون اعلام کرده ویروس رجین رو قبل سیمانتک شناسایی کرده از نگاه دیسنا همکاره کسپرسکی هست و بنابراین کلاهبردار هست
اینطوری فایده نداره دوست عزیز چندتا ضدویروس رو زیر سوال بردین که ترندمیکرو رو جلو بندازین؟
نتایج همه چیزرو نشون میده
آخرین ویرایش توسط Rezasam1 در تاریخ 03-12-14 انجام شده است
(((ساسان))) (03-12-14), AMD>INTEL (03-12-14), مهدی بهادرفر (03-12-14)
سلام دوستان خسته نباشید.واقعا تاپیک خوبی ایجاد کردید.خیلی لازم بود و تشکر ویژه از نویسنده تاپیک seyed mamali
میخاستم یه مشورتی با شما اساتید بزرگوار بکنم...
باتوجه به اینکه یه کاربر عادی هستم میخامComodo رو نصب کنم،به نظرتون خوب هست؟
کدوم نسخش بهتره؟Internet security یا antivirus?
ممنون میشم راهنماییم کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینترنت سکوریتیش رایگان هست .من روی لپتاپم دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط (((ساسان))) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(((ساسان))) (03-12-14), Rezasam1 (03-12-14), مهدی بهادرفر (03-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks