Mehdi_Full (07-07-07)
AVG Internet Security/Anti Virus
BitDefender Internet Security/Anti Virus
Kaspersky Internet Security/Anti Virus
McAfee VirusScan Enterprise/Security Suite
NOD32 AntiVirus
Norton Internet Security/Anti Virus
PC-Cilin Internet Security
Symantec AntiVirus
WinAntiVirus
ZoneAlarm Internet Security/Anti Virus
كاسپرسكي آنتي ويروسي است بسيار قوي كه از هوض مصنوعي و سيستم ريل پروتكشن فوق العاده قوي ايي استفاده ميكنه. قدرت اين موتور جستوجوگر و ديتابيس قوي اين برنامه به حدي هست كه چند شركت بزرگ امنيتي را مجاب كرده است كه يا دقيقا از خوده آنتي ويروس و يا ديتا بيس و موتور انجينش در برنامه هاي خود استفاده كنند.
بد نيست بدانيد كه شركت كاسپرسكي از يك تيم هكري بسيار قوي تشكيل شده (يعني سابقا هكر بودن) و روس ها هم همان طور كه ميدانيد هكر هاي مخوف ي هستن.
الان در حال حاضر شركت زون آلارم آنتي ويروس خودش را كنار گذاشته و در مجموعه سكيوريتي خودش از كاسپر استفاده ميكنه. آنتي ويروس Avk نيز از ديتا بيس و موتور انجين كاسپر در برنامه هاي خودش استفاده ميكنه و حتي شركت آمريكايي آمريكن آن لاين ( Aol ) نيز از خوده برنامه كاسپر استفاده ميكنه و آنتي ويروس مجانيش دقيقا همون كاسپر هست.
در مورد ناد 32 داره به نظر من يه كم غلو هم ميشه . من شخصا ناد32 رو بعد از كاسپر ترجيحش ميدم ولي اول نميدونمش. با اين كه پرفورمنس بالايي داره (از همه لحاظ) ولي با اين كه اين شركت آمريكايي هست و ادعايي كسب بيشتر مدال ها را از مركر امنيتي (( ويروس بولتن )) و بهترين آنتي ويروس سال 2006 رو داره . اما در عمل و تجربه من در مقابل كاسپر بازم كم مياره.
بابا اين كاسپر پشه هم تو اطاقت پر بزنه بهت پيغام آلارم ميده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SONYERRICSSON W810i User
Sonyericsson FUN
Mehdi_Full (07-07-07)
أوستان من خودم از کاسپر 5 تا 6.1.1... رو هر روز پی گیر میشدم و جدیدترین نسخشو میگرفتم درباره IS هم بگم که خیلی چیز خوبیه + کاسپر محصولات دیگه ای هم مثل Emergency CD داره که خیلی به درد میخوره ولی من با ناد بیشتر حال میکنم....
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
Mehdi_Full (07-07-07)
|
|
من خودم از Kaspersky Internet Security استفاده ميكنم و مورد تاييد من هست ولي به نظرمن BitDefender Internet Security خيلي قوي تره
تو شناسايي ويروس هايي كه خيلي وقتها كاسپر شناسايي نميكنه .
يك سال پيش در يك سايت خارجي بود كه تمام هكران در مورد انواع مختلف ويروس كشها نظر ميدادند كه بيشتر هكران رو به سمت BitDefender Internet Security داشتند و توي نظر سنچي رتبه اول رو كسب كرد .
حيف كه من آدرس سايت و يادم نمياد ...
---------------------------------------------
ولي اگه وقت كردين در مورد BitDefender Internet Security تحقيق كنيد شايد نظرتون عوض بشه !!!
آخرین ویرایش توسط Security در تاریخ 08-07-07 انجام شده است
حق آب و گل داره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks