Conceiva DownloadStudio
Download Accelerator Plas-DAP
Download Accelerator Manger
Download Direct
FlashGet
Free Download Manger-FDM
Fresh Downlaod
HiDownload
Internet Download Manger-IDM
InstantGet
Mass Downloader
Orbit Downloader
BitTorrent&uTorrent
BitComet
BitSpirit
عضو VIP شهرسختافزار
این مشکل IDM دهن منو کامل سرویس کرده! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تعداد Connection هایی که واسه دانلود یه فایل میتونه داشته باشه تا 18 تا میره در صورتی که FreeDownloadManger تا بی نهایت میتونی Connection ایجاد کنی و فایل رو مثلا 50 قسمتی دانلود کنی! (که اصلا پیشنهاد نمیشه.)
قابلیت Zip Preview هم خیلی جالب دقیقا مثل نرم افزار uTorrent میشه داخل فایل Zip رو قبل از دانلود نگاه کرد و قسمت های دلخواه رو دانلود کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم اگر از FDM استفاده کنی با اون همه امکاناتی که داره و Free بودنش اونو به IDM ترجیح میدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من خودم خیلی از دانلود منیجر ها رو تست کردم
اما FDM رو هنوز نه
و خوشبختانه تعصبی رو IDM هم ندارم
امروز همون پستت رو دیدم سریع FDM رو دانلود کردم و منتظرم یه فایل گیر بیارم برم تو کارش ببینم چطوریه
ظاهرا امکانات خیلی خوبی داره
شاید نظر من رو هم جلب کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
من هم دانلود می کنم شاید بهتر از IDM باشه اما تا حالا در نظر سنجی بیشتر به IDM رای داده شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط amirpcp30 در تاریخ 19-03-09 انجام شده است
Armin-N (19-03-09)
IDM فقط به خاطره سرعت و راحتي كار .
FDM از نظر سرعت بپاش ميرسه ؟
راستي اگه كسي IDM جديد با كرك جديد رو Linkesh رو داره بزاره ممنون ميشم .
عضو VIP شهرسختافزار
اصلا اصول کار تمام دانلود منجر ها شبیه به یکدیگره!
فایل رو چند قسمت می کنند و شروع به دانلود کردن اون می کنند و سرعت کار به پهناباند شما بستگی داره.
IDM,FDM,DAP,Orbit Downloader و .. همگی مثل هم دانلود می کنند فقط چیزی که این وسط مهمه اینه که امکانات برنامه چقدر باشه! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجاست که می بینی برنامه free چقدر خوبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدراستي اگه كسي IDM جديد با كرك جديد رو Linkesh رو داره بزاره ممنون ميشم .
کاربر شهرسختافزار
راستي اگه كسي IDM جديد با كرك جديد رو Linkesh رو داره بزاره ممنون ميشم
کد:http://rapidshare.com/files/191297970/Internet_Download_Manager_5.15_Build_6.rar
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
feryfrt (22-03-09)
کاربر شهرسختافزار
»ن خودم هم IDM دارم و هم DAP9 رو داشتم...
IDM کار کردن باهاش راحته و سرعتشم نسبتاً بالاتر به نظر میاد بعدش یه خوبی خیلی خوبی داره!!!!!!!!اینه که تقریباً زیاد پیج باز کردن رو در هنگام دانلود داغون نمی کنه...حالا DAP هم همین جوریه در صورتی که ظاهرش خیلی زیباتر از IDM امکاناتشم بالاتر؛واس UPLOAD هم بهتره نسبت به IDM اما من خودم در حال حاضر فقط از IDM استفاده می کنم...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali (22-03-09)
عضو VIP شهرسختافزار
خب رهام جان منم این تاپیک رو زدم که بگم IDM از همه دانلود منجر ها بهتر نیست.
سعی این تاپیک اینه که بهترین دانلود منجر رو انتخاب کنیم منم اون بالا ذکر کردم:
کلا IDM فایل هایی که میده بعضی وقت ها ایراد داره ولی دانلود منجرهای خوب و رایگانی دیگه هم وجود داره مثل : FDM و Orbit Downloader !دوستانی که نظرشون رو IDM هست ظاهرا واسشون پیش نیومده که 100 مگ که دارن دانلود می کنند آخر سر ببینند که موقع UnZip کردن پیغام میده که آرشیو خراب است! نمی دونید چقدر حال گیریه!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
Ali جان برنامه رايگان خوبه . بايد ديد سرعتش نسبت به FDM چطوره
من يه جا هستم كه send و receive با ديش اينترنت هست ، با IDM كار ميكنم ولي ورژن قديميشه.
واقعاً راضي هستم خيلي قدرتمنده . شنيدم خيلي از نرم افزارهاي Download مثل intenrnet accelatore و... تحت پوشش IDM هستند !
سلام
اگه جایی باشین که بخواین کل سرعت اینترنت رو بگیرین واسه دانلود( مثلادانشگاه) IDM فوق العادس ولی اگه بخواین از تورنت بگیرین و یا بخواین از سیستم رپیدباز استفاده بکنین هیچی بهتر از Flashget نیست چون هم رایگانه هم کاردرست
نکته کنکوری که یادم رفت اول بگم: IDM با سیستم رپیدباز زیاد جور نیست ولی Flashget جوره جوره
آخرین ویرایش توسط motefarrej در تاریخ 24-03-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks