MicroSystem (14-11-09), molana (14-11-09)
کاربر شهرسختافزار
مطمئن باش این قدر که شما مته به خش خاش می زاری اخر هم هر چی بگیری به دلت نمیشینه در ضمن شما اصلا چیز های غیر مرتبت رو با هم مقایسه می کنی اخه مقایسه i5 750 ربطی به 620 AMD نداره وقتی با هم مقایسه می کنی معلوم باید گیج شی شما قیمت رو ملاک بگیر بعد بگو توی این قیمت چی خوبه شاید اگر شما بگی من یه سی پی یو می خوام بخرم تا 250 اونوقت مقایسه بین i5 750 با یه فنوم 955 که هر دو توی یه رنج قیمت هستند باعث سردر گمی انتخاب بشه چون هم کارکرد هم قیمت نزدیک هم دارند .
شما قیمتی که تعیین کردی برای خرید مادر برد تو پست های دیگه اصلا سنخیتی با انتخاب هات نداره وقتی قیمت بالا تری از بودجه شما دارند باید بزاریش کنار نه این که با دیدن قابلیت هاش هی شک کنی که این بهتر یا اون.
در ضمن من حدود 10 سال هست همیشه PC دارم از همون اول هم فقط AMD مصرف کردم هیچ وقت هم به مشکل نخوردم با هاش.
آخرین ویرایش توسط hapalii در تاریخ 14-11-09 انجام شده است
MicroSystem (14-11-09), molana (14-11-09)
LG W2043S-PF
MicroSystem (14-11-09)
خوب من برای cpu همون 200 تا 230 رو می تونم هزینه کنم . ولی برای مادر برد دنبال بهترین با کمترین قیمت هستم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این رو تقریبا ً انتخاب نهاییم اینتل core i5 750 هستش .
مادر برد هم توی برند ایسوس بیشتر موافقم و فکر می کنم این کلاس جدید p7p55 کلاس خوبی باشه ! البته هنوز به یقین نرسیدم و دارم مشاوره می کنم . یکی از دوستانم مدل p7p55 le رو معرفی کرده . اما همانطور که قبلا ً گفتم می خوام تا 16 گیگ باس 1333 یا 1600 رو ساپورت کنه . این کلاس از ایسوس ظاهرا ً نسل جدید یو اس پی ها رو هم ساپورت می کنه ولی از قیمتهاشون خبری ندارم .
الان روی cpu - مانیتور - گرافیک و رم تصمیم نهایی رو گرفتم و فقط مادربرد مونده که بهترین تصمیم رو با کمک دوستان بگیرم انشاءالله .
monitor samsung 23500
vga 5770
ram CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333- 2x2GB
cpu intel corei5 7500
main !!!?????
آخرین ویرایش توسط molana در تاریخ 14-11-09 انجام شده است
من GA-P55-UD3P با Corei5-750 با Corsair 1333 DHX بستم
به نظرم DHX یا Dominaor ببندی بهتر از Corsair معمولی هاست.
کیس بدون کارت گرافیک در اومد 700 تومن
اگر تهران هستی و مدتی هست سیستم نبستی و خیلی شک میکنی رو قطعات، 3 ساعت وقت بزار برو بازار همه چی رو قیمت کن تا قیمت دستت بیاد از فروشنده ها هم راهنمایی نخواه چون به اشتباه میوفتی
Giga P55-UD3P
Core i5 750
Corsair 2x2G 1333 DHX
Case Green Magnum
500 Gb Seagate 7200.12
Power 485A Green
Ramreader
Lite-On 24x
Gainward 9500GT 1GB DDR2
آخرین ویرایش توسط soroush_es در تاریخ 14-11-09 انجام شده است
محتسب، مستی به ره دید و گریبانش گرفت
مست گفت ای دوست، این پیراهن است، افسار نیست.... دانلود از گروه همای و مستان
molana (14-11-09)
|
|
تفاوت DHX با مدل منتخب من چیه !؟
ضمنا ً میشه لطف کنی و کمی در مورد ویژگی های مادربردت توضیح بدی و همین طور قیمتش !؟
آخرین ویرایش توسط molana در تاریخ 14-11-09 انجام شده است
بهتر میشه اور کلاک کرد قیمته معمولیش 95 هست این یکی هست 116برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اختلافش 21 تومنه
مانیتور هم خوب هر چقدر پول بیشتر بدی بیشتر ....
همه مدل ها رو در پاساژ ایران روشن گذاشته برو ببین هر کدوم خوشت اومد بخر چیز خاصی نیست
قیمت رو هم نوشتم این مین دوتا گرافیک ساپورت میکنه 12 فاز یا 10 فاز هست تو سای گیگا ببین.تقریبا 100 تومن نسبت به مثلا سیستمی با مشخصات q9400 هست گرانتر هست با کارایی نسبی 10-12% + بیشتر از q9400
Giga P55-UD3P---181
Core i5 750---237
Corsair 2x2G 1333 DHX----116
Case Green Magnum----35
500 Gb Seagate 7200.12-----50
Power 485A Green-----48
Ramreader----4
Lite-On 24x----29
Gainward 9500GT 1GB DDR2-----68
یک سیستم خوب با q9400 البته فکر نکنم اور کاک کنی
Giga P45-UD3R اگر رید نمیخوای p45-UD3L
Q9400
2X2G 1066 kingmax
بقیه هم همون بالایی ها
می تونم با همین معمولی ها شروع کنم بعدا ً اگه نیاز شد یا در موقع ارتقاء از مدل DHX استفاده کنم !؟ یا مادربردش فرق می کنه !؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soroush_es برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب من آورکلاک بلد نیستم ولی درصددم زودتر یاد بگیرم .
در این آورکلاک دقیقا ً چه اتفاقی میفته که اینقدر میگن آورکلاک آورکلاک !!!
به نظر من کسی که توانایی Core I5 داره اشتباه که سراغ q9400 چون در تمام ضمینه ها ضعیفتر عمل میکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soroush_es برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد مادر برد MSI هم گزینه های خوبی برای Socket 1156 داره.
molana (14-11-09)
در مورد اورکلاک شما سیستم را با سرعتی بالاتر از انکه کارخانه تعیین کرده بکار میبری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا همین Core I5 را در نظر بگیر 2.66Ghz هستش حالا شما بدون تغییر ولتاژ سرعتش را تا 3.4-3.5 میتونی بالا ببری . یک مقدار ولتاژ را دستکاری کنی تا 4 و یک مقدار دیگه تلاش کنی تا 4.5 هم بالا میتونی ببری.
اگه قصد اورکلاک در آینده را داری حداقل رم از نوع 1600 بگیر نه 1333 و 1066 .
من خودم به شخصه رمهای Dominator و دیگر رمهایی که Heatsink های وحشیانه مثل اون دارن خوشم نمیاید از اونجا که با توجه به آنکه ولتاژ رمهای مناسب برای Core I5 و Core I5 حداکٍر باید 1.65 ولت باشد دیگر نیاز به اون جور چیزها برای خنک کردن رم نیست.
راستی اگه Core I5 گرفتی موقع خرید رم حتما نگاه کن که ولتاژ رم خریداری شده 1.65 یا کمتر باشد از آنجا که رمهای با ولتاز بالاتر می توانند به این پردازنده آسیب بزنند.
molana (14-11-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks