این 3870 جدید که میگن دو تا پردازنده گرافیکی داره جریانش چیه؟
با تشکر.
کاربر شهرسختافزار
بله 8800gts 512 کارت خیلی قویه ایهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو بعضی بازیها در حد 8800 اولترا بوده
ولی در کل سومین کارت دنیا محصوب میشه
کاربر شهرسختافزار
این 3870 جدید که میگن دو تا پردازنده گرافیکی داره جریانش چیه؟
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
اسمش Radeon HD 3870 X2 هست و هنوز عرضه نشده ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abitdoost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
مارکت ati از گذشته تو ایران به دلیل عدم شناخت کافی واردکننده و قشر خداکثر خریدار همه به اصطلاح خودشون به جیفورس روی میارند . سفایر رو آلبالو میاورد ولی اون هم به خاطر سود بیشتر و فروش آسانتر به سمت nvidia حرکت کرد . من یکی منتظر یک شرکت خوشنام هستم که کارتهای ati رو به قیمت واقعی عرضه کند .
کاربر شهرسختافزار
3870 x2 به نظر خوب می اد حالا باید دید در برابر gt میتونه پیروز بشه یانه (من که چشمم آب نمیخوره)
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
بستگی داره با چه معیاری بسنجی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abitdoost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
این پارامترها در یک کارت خوب باید باشه:
1- پردازنده قدرتمند (اگه سری به سایتهای اینترنتی سخت افزار بزنید این پردازنده ها کاملا مشخص هستند)
2- فرکانسهای هسته و حافظه قابل قبول باشه (مدلهای fatality معمولا چون اورکلاک شده هستند دارای فرکانسهای بیشتری هستند)
3- بسته به نوع استفاده دارای رمهای مناسب (منظور ظرفیت است. برای کسی که در رزلوشنهای بالا کار میکنه این مقدار نباید از 512 کمتر باشه) با فناوریهای جدید مثل ddr3 و ddr4 باشند.
4- رابط حافظه که در حال حاضر در یک کارت خوب نباید کمتر از 256 بیت باشه.
5- قیمت متناسب با کارایی.
6- برد کارت امتحانشو پس داده باشه مثل evga یا xfx یا اسپارکل.
برای من مهمه که یک کارت خوب در یک سایت معتبر امتیاز خوبی به دست آورده باشه.
فعلا 8800 مدل جی تی با 512 رم ddr3 همه این پارامترها را در حد قابل قبول داره.
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
کاربر شهرسختافزار
آقا من هنوز کارت نخریدم چون گیج شدم
یکی بگه با 400000 تومان چی بخرم خوبه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8800GTS 512MB ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 7223670 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
7223670 (21-02-08)
بهترين انتخاب 8800 gts512 از يك برند خوبه
7223670 (21-02-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks