با سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز از نظرات خوبتون خیلی ممنونم زحمت کشید ید واقعا مفید بود.
پس الان من دوتا گزینه دارم : HD 4850 ATI یا 9800 GT

می شه مشخصات این دوتا گرافیک (مقدار حافظه-مقدار بیت-و ...)رو بذارین تا از این دوتا گرافیک یکی رو انتخاب کنم.
ولی بگم که من کلا از گرافیکهای ati خودم خوشم نمی اد نمی دونم چرا شاید به خاطر اینکه سابقه ی بدی با این مدلها داشتم داداشم یه گرافیک 128 9250 radeon ATI داره هیچ بازی تو کامپیوترش نمی اد.حالا شاید مدلهای بالاتر خوب باشن .حالا شما اگه مشخصات این دو تا گرافیک که در بالا گفتم رو بگید من راحتر تصمیم می گیرم.
یکی از دوستان گفت برای اجرای بازی کریسیس در حالت very high باید گرافیک 4850 بگیرم می خواستم بپرسم ایا خودشون ازمایش کردن؟برای این گرافیک 4850 چقدر باید رم گرفت؟

منتظر پاسخهای خوب و کامل شما هستم با تشکر فراوان از شما دوستان .........محمدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید