ZOTAK 9800GTX+ amp Edition
هم خروجی HDMI داره هم کارت بسیار خوبی برای گیم و اورکلاکه.در ضمن بهترین مارک هم هست
سلام دوستان
من میخوام کارت گرافیک رو ارتقاء بدم اما واقعا" موندم که چی بگیرم
کارت فعلی من 8500GT هست
زیاد اهل گیم نیستم اما دلم نمیخواد اگر زمانی خواستم بزنم تو کار گیم گرافیک کم بیاره و ضعیف باشه.
حتما" میخوام خروجی HDMI داشته باشه
در ضمن اهل OC هم هستم یک مقداری
در کل میخوام تا یکی دو سال از همه نظر جوابگو باشه
خودم بیشتر به nVIDIA علاقه دارم
لطفا" پیشنهاد بدید که چی بگیرم
قیمت هم زیاد مهم نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
ZOTAK 9800GTX+ amp Edition
هم خروجی HDMI داره هم کارت بسیار خوبی برای گیم و اورکلاکه.در ضمن بهترین مارک هم هست
_Barbod_ (14-05-09)
عضو VIP شهرسختافزار
اگه قیمت مهم نیست براتون سراغ GTX295 برید هم برد خوبیه هم اورکلاک میشه هم اگه بعد خواستید برید تو کار گیم خوبه هم هیچ برنامه ای جلوش پرویی نمی کنه :دی hdmi هم که داره قیمت هم ناقابل فکر کنم از 650 تا 750 تومن گیر بیاد
New Season
_Barbod_ (14-05-09)
عزیز حدود قیمت این کارت چقدر هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrg66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز این رو توی یکی از همین فرومها یکی 550 میدادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درست که من گفتم قیمت زیاد مهم نیست
اما هنوز مخ تعطیل نشدم 600 اینا فقط بالای گرافیک بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
adelmis1 (18-06-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام
اول از همه باید استفادتون و هزینتون مشخص شه .
(دوستان گروناشو گفتم منم ارزونش رو میگم :دی )
ولی به نظر من 4670 کارت مناسبی هست و این مدل گیگا هم خروجی مستقیم HDMI داره لینک
که حدود 100 تومنه
بررسی کارت : لینک 1 , لینک 2 , لینک 3
البته HIS هم عالیه ولی برای استفاده از HDMI باید از تبدیل موجود در جعبه استفاده کنید . و در عوض هم HIS دارای دو خروجی DVI هست در حالی که گیگا به ازای ارائه پورت HDMI از خیر DVI دوم گذشته و به D-sub بسنده کرده است .
آخرین ویرایش توسط vandelin در تاریخ 14-05-09 انجام شده است
سلام
من تا 250 میخوام هزینه کنم
حالا برام فرقی نمیکنه که کارکرده باشه یا آکبند
اگر کارت کار کرده که گارانتی داشته باشه هم گیرم بیاد میخرم
مثلا" کارتی که آکبند اون حول و حوش 320 یا 330 باشه و کارکرده اون رو 250 بشه خرید
ممنون از راهنمایی همه دوستان
|
|
کاربر شهرسختافزار
با این هزینه فکر کنم بتوانید یک 4870 دست دو پیدا کنید
برای خرید کارت نو به نظرم با اختلاف کمی که 4850 با +9800GTX در کارایی دارد و تفاوت قیمت بالایی که با هم دارند کارت 4850 با قیمت 200 تومان و برند گیگا (که فکر کنم ارزون تر هم شده ) به نظرم به صرفه تر است چون چندان اهل بازی نیستید و وکارت کاملا نیاز های شما را بر اورده میکند .
برای قیمت بالاتر هم به نظرم 4870 و 260 تقریبا با هم برابرند و به من نظر 216-260 را با برند Evga و قیمت 270 تومان کمی بهتر است
سلام
این 4870 اصلا" خروجی HDMI داره یا باید از تبدیل DVI استفاده کرد؟
کاربر شهرسختافزار
بستگی به برند داره ولی اکثرا از تبدیل استفاده میکنن که البته این موضوع مشکلی ایجاد نمیکنه و بابت این موضوع نگران نباشید .
معمولا اسپارکل اکثرا این پورت رو دارن ولی قیمت بالا و غیر قابل توجیحی دارن که البته این قیمت بالا به ازای خنک کننده فوق العاده هست .
این مطلب با این قضیه بی ارتباط نیست
http://www.insanelymac.com/forum/ind...owtopic=155477
_Barbod_ (16-05-09)
استفاده از تبدیل DVI به HDMI باعث میشه که دیگه صدا نداشته باشی که البته مشکل بسیار بزرگی محسوب میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vandelin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
vandelin (16-05-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks