شما برای Full HD و بالاترین کیفیت باید مقداری بیشتر هزینه کنی و AMD 6870 خریداری کنی که فریم خوبی توی فول اچ دی بده
اگر نه که 2 انتخاب داری 460 Gianward و Saphire 6850 هر دو قیمتشون 225 هزار تومان هست
کاربر شهرسختافزار
سلام
اورکلاک نمی کنم
اهل رندر هم نیستم.
بازی و فیلم های فول اچدی و 3D برام مطرح هست.(بالاترین کیفیت رو بهم بده)(این کارت قرار هست به یک ال سی دی 46 اینچ سونی متصل بشه برای همین کیفیت تصویر و خروجی hdmi هم مهم هست)
قیمت هم 200 تا 220 تومان میشه هزینه کرد.
همچنین d11 رو هم ساپورت بکنه.
با تشکر
آخرین ویرایش توسط esyoo در تاریخ 04-05-11 انجام شده است
شیر کن تا شیر ببینی!
واقعا نپرسیدن عیب نیست ندونستن عیبه
پس عادت کنیم که عادت نکنیم(فکر هم بکنیم)
|
|
شما برای Full HD و بالاترین کیفیت باید مقداری بیشتر هزینه کنی و AMD 6870 خریداری کنی که فریم خوبی توی فول اچ دی بده
اگر نه که 2 انتخاب داری 460 Gianward و Saphire 6850 هر دو قیمتشون 225 هزار تومان هست
کاربر شهرسختافزار
با توجه به اینکه اشاره کردی تا 200 هزار تومن ، 5750 انتخاب خوبی هست ، دایرک ایکس 11 رو ساپورت میکنه ، برای تلوزیون هم خروجی HDMI که بتونی تصویر رو عالی بیبینی داره . قیمت 185
البته 450 GTS هم با توجه به تفاوت کمی که با 5750 داره انتخاب بدی نیست ، خودم دارم استفاده میکنم ، دایرک ایکس 11 ، همه ی بازیهای روز رو با آخرین تنظیمات اجرا میکنه . مثل 5750 هم خروجی HDMI داره قیمت 165
البته قیمت 5750 حدودا 130-140 هست و قیمتی که شما فرمودین برای 5770 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Confocius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که با ورود نسل جدید سری 6000 خرید سری 5000 اصلا کار معقولانه ای نیست مخصوصا اینکه اصلا بازده خوبی در DX11 ندارند
کاربر شهرسختافزار
بهتره بودجرو افزایش بدی و gtx 460 1gb بگیری با قیمت 230 تومان یا gtx 460 768mb با قیمت 190 تومان.
کاربر شهرسختافزار
sممنون از توجه شما
بهتره از برند amd باشه
از سری 6000 هم باشه
256 bit باشه بهتر هست
(بازی ها با اخرین گرافیک و فیلم فول اچدی و 3D وD11 یادتون نره)
دیگه نهایتا و خون پرش 250 تومان میشه هزینه کرد.
حقیقتش من این مطلب رو توی این سایت دیدم.و نمی دونم مدل هایی که شما معرفی کردید بهتر هست یا این هایی که اینجا معرفی شده؟
http://narenji.ir/2716
شیر کن تا شیر ببینی!
MR TASH (08-05-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
sapphire 6850=240
ولی پیشنهاد من:
evga gtx 460 1gb=235
اون لینک هم هنوز تولید نشده و بشه هم به نظرم قدرت پایینی داره شاید در حده 5750
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از شما
چرااین دو کارت تفاوت قیمت دارند؟
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=4586
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=4587
و اینکه چرا می گید از این برند بگیرم بهتر هست؟
من تعصب خاصی روی برند ندارم.ولی وقتی میشه با هزینه کمتر از برند amd یککارت گرافیک داشت چرا باید سراغ برنددیگه ای رفت؟(چون کاربر حرفه ای که نیستم)
آیا تفاوت قیمت این دو ارزش خرید از GeForce را دارد؟
شما خودت عملا بین این دو مدل که معرفی کردید کار کردید و تست گرفتید؟
و چرا این دو در حالی که 6850 هستند 100 هزار تومان فرق دارند؟!
GIGABYTE - ATI RADEON HD 6850
SAPPHIRE HD 6850
باز هم بی نهایت سپاسگذارم.
آخرین ویرایش توسط esyoo در تاریخ 06-05-11 انجام شده است
شیر کن تا شیر ببینی!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون قیمت رایان صبا هست و اصلا اعتباری نداره!!
esyoo (06-05-11)
کاربر شهرسختافزار
من اصلا متوجه منظورتون نمیشم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه واضح تر بگین.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks