تلویزیونی دارید که HDMI داشته باشه ؟
یعنی حتما HDMI براتون حیاتی هست ؟
تلویزیون خیر
اما مانیتور من ورودی HDMI داره.
یه ورودی معمولی (آنالوگ) و یک ورودی HDMI
به همین خاطر من میخوام حتما" از ورودی HDMI استفاده کنم
آخه شنیدم تو کیفیت تاثیر داره
تبدیل DVI به HDMI ارتباطی با صدا نداره.

برای محصولات NVIDIA باید خروجی S/PDIF کارت صدا رو به ورودی صدای کارت گرافیک متصل کنید تا صدا داشته باشید. فقط کافیه یک کارت گرافیک Geforce 9 به بعد داشته باشید (مهم نیست خروجی مستقیم HDMI داشته باشه یا نه)

برای محصولات ATI نیازی به اینکار نیست. از هر کارت Radeon HD 3000 به بعد استفاده کنید می تونید صدا داشته باشید بدون نیاز به هیچ اتصالی.

تبدیل DVI به HDMI (که اسمش تبدیل نیست!) کوچکترین تفاوتی با اینکه خود کارت خروجی HDMI داشته باشه نداره.
به به شما اینجا هم که مدیر هستیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از راهنماییهاتون
سلام عزیز دل برادر ..
چطوری ؟ مگه اینجا با هم کل کل کنیم ! تو یاهو که نمیای !! :دی

خروجی DVI با خروجی HDMI کاملا یکسان مشابه هستن به جز یک تفاوت . اون هم اینکه خروجی DVI صدا نداره.
بنابراین وقتی از تبدیل DVI به HDMI استفاده می کنی صدا نداری چون ذاتا DVI انتقال دهنده صدا نیست.
اما وقتی از خود HDMI استفاده می کنی می تونی صدا هم داشته باشی ..

بنابراین DVI و HDMI یک تفاوت اساسی دارن و اون قابلیت انتقال صداست ..

پی نوشت :

DVI = Digital Visual Interface (video only)
HDMI = High Definition Multimedia Interface (audio and video)

از اسمشون هم مشخصه که چه کاره هستن :دی
واقعا" ممنون
مانیتور من اسپیکر هم دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

با همه این تفاسیر شما دوستان عزیز چه کارتی رو به من پیشنهاد میدید تا 250 تومان که خروجی HDMI داشته باشه؟
از راهنماییهای همه شما دوستان ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید