با سلام
من یه مادربرد p41 و سی پی یو q8400 دارم.اگه یه گرافیکه gtx 960 بگیرم،تو این سیستم حروم نمیشه؟
یعنی اینکه بقیه سیستمم تو بازی،در حدی هستند که این گرافیک با نهایت ظرفیتش کار کنه و مثلا ضعف سی پی یو باعث افت کیفیت بازی نشه.
ممنون
با سلام
من یه مادربرد p41 و سی پی یو q8400 دارم.اگه یه گرافیکه gtx 960 بگیرم،تو این سیستم حروم نمیشه؟
یعنی اینکه بقیه سیستمم تو بازی،در حدی هستند که این گرافیک با نهایت ظرفیتش کار کنه و مثلا ضعف سی پی یو باعث افت کیفیت بازی نشه.
ممنون
|
اگر درست خاطرم باشه30 درصد از قدرتشو نمیتونید استفاده کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط borzew برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
افت خواهید داشت . به دلیل چیپ مادربرد که g41 هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط borzew برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
borzew (22-04-15), M3RS4D 50062 (20-04-15)
الان گرافیک من gt 740 ddr3 هست.اما بازیها رو نسبت به لپ تاپ هایی با گرافیک gt 630،با کیفیت پایین تری اجرا میکنه.این هم به چیپست مادربرد ربط داره؟یعنی g41 اینقدر ضعیفه?
خدا بگم این فروشنده ها رو چیکار کنه.موقعی که داشتم سیستمو جمع میکردم،میخواستم p45 بگیرم.اما اون موقع یه هویی p45 تو بازار کم یاب شد.گفتم صبر میکنم،ولی فروشنده اسرار کرد که چیپست p45 و g41 تفاوتی ندارن.
حالا اگه یه p45 یا p43گیر بیارم(البته اگه گیر بیان) مشکل حله یا اونام محدودیت هایی دارن؟
آخرین ویرایش توسط borzew در تاریخ 22-04-15 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدالان گرافیک من gt 740 ddr3 هست.اما بازیها رو نسبت به لپ تاپ هایی با گرافیک gt 630،با کیفیت پایین تری اجرا میکنه.این هم به چیپست مادربرد ربط داره؟یعنی g41 اینقدر ضعیفه?
خدا بگم این فروشنده ها رو چیکار کنه.موقعی که داشتم سیستمو جمع میکردم،میخواستم p45 بگیرم.اما اون موقع یه هویی p45 تو بازار کم یاب شد.گفتم صبر میکنم،ولی فروشنده اسرار کرد که چیپست p45 و g41 تفاوتی ندارن.
حالا اگه یه p45 یا p43گیر بیارم(البته اگه گیر بیان) مشکل حله یا اونام محدودیت هایی دارن؟
بهتره میشه . ولی شما بهتره یک مادربرد و پردازنده 1150 بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط borzew برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
intel pentium g3220 190t
main gigabyte h81m-s2pv 190t
borzew (22-04-15), M3RS4D 50062 (22-04-15)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks